Dodaj do ulubionych

heide park raz jeszcze

13.06.11, 12:01
Wkrótce wyjeżdżamy, a noclegów jak nie mamy tak nie mamy. Stąd moje pytanie dotyczące pola namiotowego. Ktoś pisał że około 800 m od parku jest fajne pole namiotowe za 30 euro za 2 noce. Czy tam się trzeba zgłosić do której godziny czy obojętnie o której będziemy można się rozbijać z namiotem? Czy cena jest aktualna? Czy polecacie tę formę czy lepiej domek, kwatera. Jeśli tak to gdzie? POMOCY bo jestem troch spanikowana. Poza tym czy zakup biletu on line dla całej rodziny (4 osoby) do parku = 100 euro? Kiedy dokonuje się płatności? Proszę napiszcie co i jak. Jedziemy jeszcze do Serengeti. Wszystkie wskazówki mile widziane. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jusytka Re: heide park raz jeszcze 13.06.11, 15:22
      forum.gazeta.pl/forum/w,595,113106209,113106209,Heide_Park_bilety_rodzinne.html
      • monia-1976 Re: heide park raz jeszcze 13.06.11, 19:29
        No właśnie cofnij się do linku, a ja tam także zamieściłam swój wpis. Byliśmy w Heide Parku w weekend majowy i zaliczyliśmy także Serengetti Park. Pytaj co Cie interesuje
        pozdrawiam
        • martirad Re: heide park raz jeszcze 13.06.11, 21:17
          interesują mnie noclegi i ceny za wstęp. Będę Ci bardzo wdzięczna jeśli napiszesz gdzie nocowaliście i jak to wszystko wygląda. Chcemy w piątek spędzić czas w heide parku a sobotę w serengeti.
        • martirad Re: heide park raz jeszcze 14.06.11, 18:30
          a czy di serengeti wjeżdżaliście samochodem czy autobusem? No i jak z tymi noclegami wink
    • anamd Re: heide park raz jeszcze 14.06.11, 21:56
      przy heide parku jest kemping, pokoje z łazienkami lub bez (są łązienki zbiorcze - cudne ), nawet całe domki, bilety opłaca się kupować przez internet, (przez polskiego dystrybutora) my kupiliśmy na chyba 3 dni i w cenie za kemping mieliśmy również wejście do heide parku link www.heide-park.de/pl/
      • monia-1976 Re: heide park raz jeszcze 17.06.11, 17:45
        Witam
        My tez nocowaliśmy na campingu blisko Heide Parku. Kosztowało nas to ( z tym , że wykupiliśmy pobyt przez internet- biuro z Warszawy) ok 900 zł - 2 os dorosłe i 2 dzieci - 1 nocleg+ śniadanie i wejściówka 2 dni do Heide Parku. Domki ok choć bez łazienek i zlewów. Prysznic na terenie czysty. Za miejsce na grilla musieliśmy dodatkowo zapłacić, za ew. wypozyczenie pościeli także. Na miejscu były poduszki i kołdry tylko bez poszewek i to za nie się płaciło.
        Heide Park wg mnie bardzo fajny, dużo atrakcji.
        W Serengetti nie było wg mnie jakiegoś" szału" . Jechaliśmy autobusem- kierowca po drodze opowiadał oczywiście po niemiecku i na postojach otwierał drzwi i podchodziły do nas żyrafy, nosorożce itp.
        • pijanicki Re: heide park raz jeszcze 03.07.11, 17:09
          A jakie to bylo biuro. Jak moglabys podac namiary peterjanicki@gmail.com
          • mrobek28 Re: heide park raz jeszcze 21.08.11, 20:19
            ze ślaska mozna jechać z tym biurem
            www.travelbook.pl/offer_394_5289.html
            polecam termin 02 września bo na 09 nie ma chętnych
            • blackrose888 Re: heide park raz jeszcze 05.09.11, 19:28
              9/10/11-06-2011 wybieramy się w 4 osoby do parku, trzeba wypełnić autokar, więc jak ktoś chętny zapraszam big_grin, obojętne czy to z sunnydays.pl/web/?page=oferta&o=5289&i=394 czy z www.travelbook.pl/offer_394_5289.html, to ta sama oferta wink to tylko pośrednicy big_grin,
              MOŻE UZBIERAMY LUDZI NA TEN TERMIN big_grin tak bardzo chcę jechać sad
              • blackrose888 Re: heide park raz jeszcze 06.09.11, 11:44
                mam nadzieje że ktoś przemyśli tą ofertę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka