olimama 19.06.04, 22:01 Hej, czy ktoś może mi polecić kwaterę w Zakopanym. Wyjeżdzam z mężem i 17 mies. dzieckiem w lipcu. Chciałabym, żeby było czysto i cicho. Poradźcie! Pozdrawiam Aśka PS. Może być w okolicach Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimama Re: Zakopane - kwatera dla malucha 22.06.04, 08:58 Jeszcze raz: a może ktoś może polecić taką kwaterę dla malucha Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zakopane - kwatera dla malucha 22.06.04, 20:04 Kilka km za Zakopcem w Kościelisku- jest cudnie, cicho, czysto i przytulnie. Jeśli jesteś zaiteresowana, odezwij się na gg, mój nr: 5100453. Odpowiedz Link Zgłoś
olimama Re: Zakopane - kwatera dla malucha 23.06.04, 21:21 Błagam o te namiary! Ale nie mam gadu-gadu ... Czy możesz napisać na mój adres gazetowy? Będę bardzo wdzięczna Dzięki Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zakopane - kwatera dla malucha 24.06.04, 00:43 Wysłałam, ale chyba nie poszło. Jakoś sobie nie radzę z tą pocztą. Daj znać czy coś dostałaś. Nie pojawił mi się żaden komunikat, czy wiadomość została wysłana. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcel Re: Zakopane - kwatera dla malucha 24.06.04, 12:02 Hej! Wejdź na wątek "TATRY!!" na tym forum-tam pialiśmy o kilku fajnych kwaterach.POZDRAWIAM OLA Odpowiedz Link Zgłoś
amarika Re: Zakopane - kwatera dla malucha 24.06.04, 12:59 Polecam: www.mati.zakopane.pl/ornak/ choć nie tanio, ale za to z dzieckiem świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamadomisia Re: Zakopane - kwatera dla malucha 24.06.04, 22:44 Hej, polecam kwaterę prywatna w Białym Dunajcu-9 km od Zakopanego. Gospodyni Janka Sichelska-doba 20 zł od osoby, pokoiki z łazienkami lub bez,osobne wejście, czysto,cicho,blisko przystanek, mozliwość niedaleko obiadów.Nr tel 0 18 207 34 26. My jedziemy też w lipcu. Pozdrawiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
olimama Re: Zakopane - kwatera dla malucha 01.07.04, 21:33 Dzięki za wszystkie posty! Miałam jakieś kłopoty z komputerem więc teraz odpisuję: hanka_79 - nic nie dostałam od Ciebie. Czy możesz jeszcze raz wysłać na mój adres gazetowy? mamadomisia - odpisałam podany przez Ciebie adres. Kto wie - może tam zawitamy... Pozdrawiam serdecznie Aśka Odpowiedz Link Zgłoś