Dodaj do ulubionych

agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polecić?

27.05.12, 19:50
czy możecie mi polecić jakieś fajne miejsce na Dolnym Śląsku na pobyt z dziećmi ?
Obserwuj wątek
    • anel_ma Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 27.05.12, 20:33
      gościniec "nowa wioska" w Dziecmorowicach k/wałbrzycha
      tanio nie jest, ale ładnie, b.smacznie i cudnie
      testowałam w tym roku i byliśmy bardzo zadowoleni
      plac zabaw mają na terenie
      • nangaparbat3 Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 27.05.12, 20:58
        noclegi.onet.pl/skansen,wambierzyce.html
        Jeżdżę tam zwiedzać skansen i mini zoo - praktycznie co roku, nie nudzi się. W pobliżu Wambierzyce z bazyliką i kalwarią, i w Góry Stołowe bliziutko.
        • sarling Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 27.05.12, 21:37
          big_grin
          2009 sierpień, też byłaś?
          • nangaparbat3 Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 27.05.12, 21:41
            Na pewno. Tylko ze ja tam nie mieszkam (w tej agroturystyce), bazę mam gdzie indziej, i sobie jeżdżę.
            Wambierzyce to dla mnie miejsce magiczne.
    • asia_i_p Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 27.05.12, 21:41
      Polecić jeszcze nie mogę, bo dopiero będziemy testować - wybieramy się w tym roku do Podgórzyna. Teoretycznie brzmi dobrze - Szrenica i Łabski szczyt obok, króliki i kozy na miejscu, do Czech blisko (chcemy skoczyć do Pragi). Ale dopiero w sierpniu będę mogła napisać, co z tego wyszło wink.
    • leeloo2002 Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 28.05.12, 22:16
      Dzięki dziewczyny smile
    • lu31 Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 28.05.12, 22:47
      W zeszłym roku byliśmy z dziećmi w Dusznikach Zdroju. Własna kuchnia( jedyny minus to samodzielne gotowanie), własna łazienka, pokój z antresolą dla dzieci, mili nie narzucający się gospodarze. Czysto, cicho bo na uboczu. Niestety nie pamiętam nazwy. Ale było ok. Ofertę znalazłam w necie.
    • mawikt Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 29.05.12, 08:35
      "Pod Śnieżką" w Mysłakowicach.
      Świetne miejsce dla dzieciaków, rewelacyjna baza na wypady we wszystkie strony.
      • edorka1 Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 29.05.12, 08:40
        Popieram. Mysłakowice to świetna baza wypadowa, do Karpacza blisko, no i super boisko - orlik za friko, co dla mojego syna jest najpiękniejszym wspomnieniem - wieczorne kopanie piłki z widokiem na Śnieżkę smile.
        • dana85_dwa0 Re: agroturystyka Dolny Śląsk - możecie coś polec 29.05.12, 09:36
          może nie Dolny Śląsk ale kraina wielkopolski, polecam z czystym sumieniem, warto
          www.podlasem-sowy.superturystyka.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka