burza_loczkow 02.11.06, 08:36 Jakie wielkie moje zaskoczenie było gdy otwarłam swoje prawe zaspane oko i spojrzałam w okno a tam normalnie ŚNIEG!!! Czyżby zaczynała się zima trwająca znowu 6msc?:)) Mam rozumieć że tez się cieszycie:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usx Re: nie śnię;) 02.11.06, 13:56 snieg jest spoko ale gdzies w gorach gdzie mozna pojezdzic na sankach, a w takim Chrzanowie to tylko biale gowno z tego wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: nie śnię;) 02.11.06, 16:45 Taaaaaaaaaaaak, cieszymy się, baaaaaaaaaaardzo;) Z przemokniętych butów zwłaszcza, ot co:D Odpowiedz Link Zgłoś
burza_loczkow Re: nie śnię;) 02.11.06, 17:02 zapomniałaś dodać o czterech warstwach ubrania:) Ale właśnie słyszałam że ma być jeszcze+13 i to w tym roku:) ( ale nie wspomnieli czy na dworze czy w pomieszczeniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: nie śnię;) 02.11.06, 23:38 e tam,nie znacie sie !! balwany lepcie to sobie popatrzycie na dogodnych kandydatow do rad miasta powiatu i sejmikow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_loczkow Re: nie śnię;) 03.11.06, 12:32 Z dwojga złego wolę śnieg, nawet w tym przypadku duuużo śniegu;) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: nie śnię;) 03.11.06, 23:07 no to co? kiedy znowu zbiórka w kościeleckim parq nasanki?:D zapraszam - w ubiegłą zimę było ekstra... chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_loczkow Re: nie śnię;) 04.11.06, 08:09 Mnie nie było, ale w tym roku chętnie sie przyłączę:) Odpowiedz Link Zgłoś