puszysta_gimnazjalistka Re: Pospolity ! 19.07.09, 22:22 Po pierwsze, byłaś w kostiumie (a może nie :) ), po drugie bez roweru. Pospolity odwrotnie, mam nadzieję, że nie padł z wyziębienie w połowie trasy, warunki dziś były ciężkie. Odpowiedz Link
wilowka Re: Pospolity ! 19.07.09, 22:35 Współczuję zatem Puszystemu. Jak sobie pomyślę, że On bez kostiumu na rowerze po deszczu dziś popylał, to aż mam ciarki. :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity ! 19.07.09, 22:37 wilowka napisała: > Współczuję zatem Puszystemu. > a ty Puszek cozes robił ze masz wspłczucie u Wilowki?;) > Jak sobie pomyślę, że On bez kostiumu na rowerze po deszczu dziś popylał, to aż > mam ciarki. > :) w kostiumie:) Odpowiedz Link
wilowka Re: Pospolity ! 19.07.09, 22:43 WYBACZ MI!! Myślałam o Pospolitym a napisałam o Puszystym. Tym samym współczuć Ci należy że łosica Wilówka co innego myśli, a co innego pisze. Na przeprosiny. Miały być kwiaty, ale może to Ci się bardziej spodoba :) Odpowiedz Link
stedo Re: Pospolity ! 19.07.09, 23:17 Jak Ty wilusiu wiesz jak facetom zrobić dobrze;) Cóż, jakby nie patrzeć mężatka`ś przecie. I swoje już wiesz;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Pospolity ! 20.07.09, 00:02 Ech... ma się to doświadczenie życiowe ;) Ale nie martw się, to z wiekiem przychodzi ;)) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Pospolity ! 20.07.09, 20:25 przestraszyłam się, że to jest Puszysty;)) a, ja jeszcze nie jadam dużo mięsa. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity ! 19.07.09, 22:34 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Zmokłeś? :) no można to tak określić ale w sumie najbardziej solidnie lało przed startem potem padało ale jak juz sie jedzie to sie nie zwraca uwagi, zwłaszcza jak jestes cały w błocie i rower też maksymalnie uwalony trza sie koncentrowac na jezdzie zeby nie wyrżnac gdzies no i cisnąć ile można danego dnia:) wyziebienie nie, było w miare ciepło trasa bardzo ciekawa, urozmaicona, dużo zjazdów, podjazdów, pełne spektrum nawierzchni opony miałem słabe na ta pogode i musiałem ostro na hamulcu dawac na zjazdach po 40 km klocki mi sie z tyłu skonczyły a zmieniłem w zeszłym tyg Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pospolity ! 20.07.09, 09:33 W tarczowych czy zwykłych obręczowych te klocki Ci się skończyły po 40 km? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity ! 20.07.09, 15:26 puszysta_gimnazjalistka napisał: > W tarczowych czy zwykłych obręczowych te klocki Ci się skończyły po 40 km? zwykłe obręczowe Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pospolity ! 20.07.09, 15:53 Mocno miałeś obręcze obłocone? Dziwne, tak czy inaczej. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity ! 20.07.09, 16:24 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Mocno miałeś obręcze obłocone? > Dziwne, tak czy inaczej. no mocno tez mnie to dziwiło ale to ponoc norma ze 40+ kilometrów w błocie na pagórkowatej trasie i klocki do wymiany Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pospolity ! 20.07.09, 16:35 No to bierz się za tunning :) Dobre, wentylowane tarcze o dużej średnicy powinny załatwić sprawę. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity ! 20.07.09, 16:41 puszysta_gimnazjalistka napisał: > No to bierz się za tunning :) > Dobre, wentylowane tarcze o dużej średnicy powinny załatwić sprawę. co bede dłubał wymienie klocki i moze nast maraton bedzie bez deszczu:) Odpowiedz Link