Dodaj do ulubionych

Fajny park na śląsku dream park

12.07.12, 10:23
BYlem tam z maluchami 4 i 7 lat, 4 latek wszedl za darmo. Bawiliśmy się cały dzień nawet żona była zaskoczona oceanarium a na koncu ten rekin haha super i te efekty. Dowiedziałem się że w lipcu ma być już labirynt w kukurydzysmile a na sierpień wieza mocy jakies 2 skoki i zjazd na linie nad parkiemsmile to bedzie cos. Bardzo fajny park serdecznie polecam
Obserwuj wątek
    • agulka04 Re: Fajny park na śląsku dream park 14.07.12, 19:46
      Park bardzo fajny ale na upały nie polecam. Dla dzieci świetny park linowy.

Park podobny:
      www.twinpigs.eu/
      • magda-lenka78 Re: Fajny park na śląsku dream park 14.07.12, 23:35
        może i fajny i blisko mamy ale póki co odstraszają mnie ceny... lekka przesada.
        • agulka04 Re: Fajny park na śląsku dream park 15.07.12, 10:16
          Chwilowo jest taniej o 10zł - jest nieczynny duzy park linowy.
          • asia_baranska35 Re: Fajny park na śląsku dream park 12.04.13, 10:26
            Pozwólcie, że podejmę temat na nowo wink
            Myślałam, żeby wybrać się do tego parku w weekend majowy.
            Wydaje mi się fajnym miejscem dla dzieci, może więcej osób tam już było?
            Jak wrażenia, atrakcje?
            • sikor-ka Re: Fajny park na śląsku dream park 12.04.13, 12:17
              Byłam w zeszłe wakacje. Dzieci sobie chwaliły, miały dużo zabawy w parku linowym i bardzo podobało im się w oceanarium. W tym sezonie ma być podobno wystawa rybek tropikalnych, pozycja obowiązkowa u nas! smile
              Pozdrawiam
            • monika_macura90 Re: Fajny park na śląsku dream park 15.04.13, 09:20
              Również byłam w Drem Parku, trafiliśmy na upały ale jestem osobą ciepłolubną, więc dla mnie nie było to problemem. Moje wrażenia - każdy znajdzie coś dla siebie, oceanarium, plac zabaw, a młodszymi dziećmi mogą zająć się animatorzy, dobry patent wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka