Dodaj do ulubionych

wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane :)

11.07.04, 09:05
Czesc!
czy znacie miejsce w Polsce, gdzie bylyby bdb warunki hotelowe (basen dla
dzieci, plac zabaw, dyskoteka), a jednoczesnie atrakcje na "niepogode", czyli
ciekawa okolica do zwiedzania (Gdansk, Krakow, itp).

dziekuje za podpowiedzi
pozdrawiam
asia
Obserwuj wątek
    • bea.bea Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 11.07.04, 10:46
      zobacz oferte "geovita"
      byłam z tej sieci w dąbkach i tam jest to czego poszukujeszsmile)
      pozdrawiam beata
    • polo3 Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 12.07.04, 15:45
      Polecam miejsca sprawdzone przez nas (mamy roczną córkę):
      1. Hotel Haffner w Sopocie
      2. Hotel Rejs w Ustce
      3. Hotel Villa Verdi w Łebie
      Pozdrowienia,
      Polo
      • matmam Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 12.07.04, 16:48
        Polecam Hotel "AMBER" w Międzyzdrojach.
    • tamcia Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 13.07.04, 08:05
      Ja nigdy nie byłam, ale wiele słyszałam o hotelu GOŁĘBIEWSKI w Mikołajkach na
      Mazurach. Moi znajomi wyjeżdzają tam z dziećmi dwa razy do roku, ponieważ jest
      tam wiele atrakcja zarówno dla dzieciaków jak i dla dorosłych m.in. baseny.
      Sprawdź ich ofertę na www.golebiewski.pl. Warunki w hotelu są podobno
      rewelacyjne.
      • aneta.wis Hotel Gołębiewski w Mikołajkach 13.07.04, 09:04
        ...odnośnie Hotelu "Gołębiewski" w Mikołajkach...jeżeli chodzi o zaplecze typu:
        dyskoteka - "odjazdowa", restauracje ( jest ich kilka - czynne do ostatniego
        gościa), pokój zabaw dla dzieci (podczas wakacji codziennie są organizowane
        zajęcia dla dzieci), basen Tropikana ( zjeżdżalnie, beczki, rwąca rzeka )plac
        zabaw na zewnątrz, przystań (kajaki, jachty, statek, łódki), stadnina koni -
        nauka jazdy również na kucykach, bryczki, wóz dla dzieci, garncarstwo - można
        nauczyć się wyrobu naczyń - jeżeli chodzi o zaplecze rozrywkowe, które
        wymieniłam to jest SUUPER, nie znam drugiego takiego hotelu w Polsce ( tam nie
        da rady się nudzić)...niestety są też wady tego hotelu...to straszny
        moloch...tysiące ludzi ( pełno grup autokarowych - Niemcy, Rosjanie)...wieczny
        remont...( stukanie od wczesnych godzin porannych)tj.ciagle trwa remont...chyba
        od zawsze!!!!
        Okolice piękne i jest co ogladać z dzieciakami ( Park Dzikich Zwierząt w
        Kadzidłowie - wycieczka z przewodnikiem, sarny, jelenie, żubr, sowy, osiołki,
        wilki...wszystko w zasięgu ręki - można pogłaskać...)można przeprawić się
        promem samochodowym w Wierzbie ( fajna atrakcja dla dzieci).
        • aneta.wis Re: Hotel Gołębiewski w Wiśle 14.07.04, 08:24
          Rzeczywiście ten hotel jest nowy (Wisła), ładniejszy, mniejszy... i
          zdecydowanie mniej tam ludzi, zupełny brak grup zorganizowanych ( mam tu na
          myśli Niemców i Rosjan)...w Mikołajkach podaję dla porównania "obłożenia"
          hotelu jest od kilku do kilkunastu autokarów dziennie!!!! do tego konferencje,
          no i goście "indywidualni"...
          • jooaanna Re: Hotel Gołębiewski w Wiśle 20.07.04, 23:29
            Nie wiem czy pokoje w ilości 540 sztuk można nazwać "mniejszy"...
      • polo3 Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 13.07.04, 23:31
        Gołębiewski w Mikołajkach to porażka (potwierdzam totalny, ciągły, wqrwiający
        remont i dodam - syfiasty, stary basen z odpadającymi tynkami - to po prostu
        hotel moloch po którym przebiegło już tysiące ludzi). Natomiast znajomi byli w
        Gołebiu w ... gdzieś w górach (zapomniałem nazwy miejscowości ale jest na
        www.) i chwalili bo nowy, czysty, ładny i .... wolny od Rusków, spendów
        konferencyjnych itp.
        • amj2 Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 18.07.04, 10:06
          Drugi hotel jest w Wiśle. I na pewno jest większy od tego w Mikołajkach.Nowy (
          2 letni chyba), więc czysty, ładny. Jak byłam w połowie czerwca konferencji
          było co najmniej kilka , jak nie kilkanaście.Baseny ok, pokój zabaw dla dzieci,
          płatne kręgle no i na tym właściwie atrakcje się kończą. Można pochodzić po
          Wiśle- urocze miasteczko i górkach, ale nie ma jeziora i co za tym idzie
          łódek , kajaków itp.Nie mówiąc już o stadninie koni.Wszystko zależy od tego co
          kto lubi robić. Pozdrawiam Ania
        • amj2 Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 18.07.04, 10:09
          Jescze jedno fajne miejsce hotel Sandra w Pogorzelicy.
    • jooaanna Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 20.07.04, 23:46
      Polecam "Gołębiewski" w Wiśle. Wróciliśmy tydzień temu. Rewelacja, królewskie
      warunki za bardzo "przyjazne" środki (promocja - wczasy rodzinne). Sporo ludzi,
      ale gdzie ich nie ma? Powierzchnia jest tak ogromna, że się tego nie odczuwa.
      Miło, czysto, pysznie, atrakcyjnie. Nie znam drugiego tak profesjonalnego
      miejsca w Polsce (kelner poproszony o przepłukanie w wodzie butelki dziecka bez
      chwili zastanowienia zaproponował, że weźmie również nakrętkę ze smoczkiem; w
      wielu "lux" restauracjach w Polsce gdy wyciągałam słoiczek z jedzeniem i
      prosiłam o podgrzanie wprawiałam obsługę w totalne osłupienie). Okolica
      sympatyczna (Szczyrk, Ustroń) i całe tłumy fotografujące się pod domem Małysza.
    • jusytka Re: wakacje "lux" w Polsce - miejsce poszukiwane 27.09.17, 15:12
      Radisson w Świnoujściu
      Sandra Spa w Pogorzelicy - może wielce luksusowy nie jest, ale fajnie położony i mnóstwo atrakcji oferuje dla dzieci i dorosłych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka