bernadeta2 13.03.13, 21:22 Witam, Czy ktoś może był na wakacjach w hotelu Arka medica ? Macie jakieś spostrzeżenia, wybieram się z dziećmi w lipcu i szukam opinii. bernadeta2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula_to_ja Re: ARKA MEDICA ? 15.03.13, 18:24 Hotel baardzo duży,ale basen nieciekawy taki jak dla rehabilitantów, jest sala zabaw, kino,ładny plac zabaw, blisko morza, pokoje ładne z widokiem na morze,bardzo daleko od centrum Kołobrzegu, jedzenie nieciekawe, fajna kawiarnia na ostatnim piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.2004 Re: ARKA MEDICA ? 15.03.13, 21:47 Planowałam w Arce turnus rehabilitacyjny z dziecmi. KOniec konców wybrałam inne sanatorium w Kołobrzegu, ale tam wybralismy sie na przejazdżke rowerem. Kawał drogi od cywilizacji. Lepiej wybierz coś innego bliżeh reszty świata, bo tam bedziecie skazani tylko na miejscowe rozrywki. Oczywiście można jeździć samochodem, ale co to za urlop w aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa_zebry Re: ARKA MEDICA ? 17.03.13, 04:57 Byliśmy 2x. Nam pasowało bardzo. Bawialnia świetna, kino, jedzenie dobre. Dla dzieci były dania "dziecięce" - też "szwedzki stół". Basen rzeczywiście może nie do pływania, ale wielki, dla dzieciaków super, jakuzzi x2. Czysto. Tylko lepiej wziąć swój szlafrok, bo każą dopłacać słono Można wypełnić kartę "dziecko w arce" i mieć w pokoju np. łóżeczko turystyczne, nawilżacz, czajnik, podgrzewacz, nocnik, nakładkę i inne cuda, ręczniki dla dzieci z kapturem itp. Okolice super. Może do sklepów daleko to fakt, ale można do centrum sobie podejść wzdłuż morza (utwardzona droga nie dla samochodów). Świetne miejsce do wycieczek rowerami (wypożyczalnia rowerów na miejscu). Gry można wypożyczyć w recepcji. Nam pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa_zebry Re: ARKA MEDICA ? 17.03.13, 04:59 Jeszcze dopytam, czy chodziło o ARKA Medical Spa w Kołobrzegu? Bo opisałam ten hotel Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta2 Re: ARKA MEDICA ? 17.03.13, 20:24 Tak, dzięki za informację. Chyba się jednak tam wybierzemy. Bo znalazłam rózne opinie i wolałam na forum popytać. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
karinaxy80 Re: ARKA MEDICA ? 17.03.13, 22:42 A ja mogę Ci polecić hotel Lidia w Darłówku i to w samym centrum ) Baseny, super jedzonko, bawialnia dla dzieci i mnóstwo animacji !!! Byliśmy już 2 razy!!! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś