miedziana.k 28.03.13, 17:55 Był ktoś może w tym miejscu? Warto tam pojechać z małymi dziećmi, jest dla nich jakiś plac zabaw itp? Jak daleko jest do plaży (czy jest piaszczysta i ma łagodne zejście, żeby mogły się kąpać małe dzieci)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miedziana.k Re: Hotel Laguna Augustów 03.04.13, 21:18 up, może jednak ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
kiamara Re: Hotel Laguna Augustów 05.04.13, 18:06 Czy jest plac zabaw gdzieś na terenie hotelu to nie wiem, ale latem w Augustowie rozkłada sie wesołe miasteczko, jakies atrakcje w nim są. co do plaży to jest bardzo fajna, piaszczysta, zejście łagodne, nadaje sie dla dzieciaków. Poza tym jeśli lubicie aktywny wypoczynek to spływy kajakowe, nawet na jednodniowy warto sie wybrac (do wyboru kilka tras, np. na Czarnej Hańczy, Rospudą), rejs statkiem, niedaleko jest stacja kolejki wąskotorowej (w Płocicznie), której trasa prowadzi przez Puszczę Augustowską. Warto zobaczyć klasztor w Wigrach. Kawałek dalej, ale można spokojnie podjechać, znajduje sie Suwalski Park Krajobrazowy - piękne miejsce, poza tym wiadukty w Stańczykach mazury.info.pl/stanczyki/ aha, no i do Wilna niedaleko, można spokojnie n jednodniową wycieczkę sie wybrać. Nie wiem, czy pomogłam w sprawie hotelu, ale moze informacje sie przydadza Odpowiedz Link Zgłoś
26lidka Re: Hotel Laguna Augustów 02.12.14, 10:05 stanowczo odradzam ten hotel, pracowałam tam i wiem jak jest. Augustó to fajne miejsce na wypoczynek z dziećmi ale jest dużo innych miejsc do odpoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
37viki Re: Hotel Laguna Augustów 19.12.14, 18:11 Jak każdy hotel zmienia się. Obecnie są pięknie nowe, przestronne pokoje wyposażone nowocześnie.Dwie restauracje Myśliwska z kominkiem i Restauracja Chińska z pięknym wystrojem chińskim . Jest bardzo duża sala kryształowa idealna na wesela , konferencje, bankiety. Obiekt posiada windę co ułatwia w przedostaniu do pokoju z bagażami. Jest duży pokój dla dzieci z akcesoriami dziecinnymi, piłkarzyki, domki zjeżdżalnie, tenis stołowy , atrakcji wiele. Goście bezpłatnie korzystają z basenu, groty solnej, sauny suchej i fińskiej , jak również jacuzzi . Ceny nie są wysokie , bo ze wszystkiego należy skorzystać. Śniadania są wyśmienite.Cały stół zastawiony dań zimnych i ciepłych. Hotel znajduje się w lesie jest i przyroda leży nad jeziorem Necko 50m. W sezonie jest dużo gości ciężko o pokój z widokiem na taras jak i spokój . Gdyż zdążają się osoby które przyjeżdżają by się zabawić , zniszczyć i jak mniej zapłacić.Skąd to znam. Pracownicy w Hotelu są uprzyjemni starają by goście mieli miłe wspomnienia z pobytu. Jeszcze nikt nikomu nie dogodził wszystkim.. Hotel robi pozytywne wrażenie i życzę by jak najwięcej gości było zadowolonych. pozdrawiam i wszystkiego najlepszego, więcej ciepłego serca . Odpowiedz Link Zgłoś