Dodaj do ulubionych

wakacje z dzieckiem

05.08.04, 11:08
Witam serdecznie,
dzis w nocy jedziemy razem z mezem i 2letnim synkiem nad morze. Nasz problem
polega na tym ze nie umiemy sie zdecydowac gdzie pojechac. Jak możecie to
dajcie znać gdzie jest fajnie czysto i wogole oki. Bede bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam
Monika
Obserwuj wątek
    • winiolka Re: wakacje z dzieckiem 05.08.04, 11:20
      Ja w sobote wybieram sie z moimi dziecmi (syn 5lat córka 2,5 roku)do
      Łeby.Jezdzimy tam co roku i jestem bardzo zadowolona.Wszedzie jest blisko,jest
      duzy wybór sklepów i ewentualnie jesli zabraknie ci cos dla synka dostaniesz
      bez problemu.W zeszłe wakacje mój syn zachorował i przyjeto nas w tamtejszej
      przychodni bez problemu.Atrakcji tez jest bardzo dużo,dla dziecka istny raj a i
      mozna poznac wiele uroczych zakatków np. ruchome wydmy w Słowinskim Parku
      Narodowym,latarnie morska w Stilo i wiele innych.Mam nadzieje ze troszke ci
      podpowiedziałam a i tak zrobisz jak uważasz.Pozdrawiam i zycze słonecznej
      pogody i wypoczynku.
      • grazbed Re: wakacje z dzieckiem 05.08.04, 11:57
        Do Winiolki,

Czy mozesz podać jakiś namiar na kwaterę? Jestem właśnie w trakcie "montowania"
        wyjazdu - jadę sama z 3,5 letnią córką, chciałabym blisko morza.

Pozdr
        Grażyna
        • winiolka do Grazbed 05.08.04, 14:35
          Mogę podac namiar na kwatere blisko morza .Korzystam z usług tej Pani od 4 lat
          i jestem zadowolona bardzo,problem tylko moze byc z wolnymi terminami,ale
          spróbuj zadzwonic moze sie uda:Klińska Gizela ul.Ogrodowa 11 tel.059 8662660.
          • grazbed Re: do Grazbed 05.08.04, 14:55
            Zapomniałam dodać, że jadę 28.08 do 11.09.

Jeśli możesz i zdążysz napisz coś więcej. Nigdy w Łebie nie byłam, lato mamy
            bardzo kapryśne tego roku a ja będę bez samochodu więc dalsze wycieczki
            odpadają. Czy tam można się jakoś poruszać po mieście. Na jakie atrakcje można
            liczyć. Czy jest adres tej kwatery w necie? jakie warunki i ceny? Co fajnego w
            okolicy?

Będę wdzięczna za pomoc
            • winiolka Re: do Grazbed 05.08.04, 16:34
              Prosze bardzo podaje namiary na kwatere w necie:
              www.nadmorze.pl/gizela/index.shtml
              Mam nadzieje ze znajdziesz wszystkie odpowiedzi na dreczące Cie pytania.W samym
              miescie(a tak naprawde centrum to tylko szeroka promenada) porusza sie pieszo
              lub rikszami albo rowerami,nie ma tez problemu z ewentualnym dojazdem do innych
              miejsc rekreacyjnych.Atrakcje sa zawsze i z racji wieku dziecka sama je sobie
              wybierzesz.My np w zeszłym roku bylismy w "kowbojskim rancho"i prawie cały
              dzien mój syn był podekscytowany.Łeba jest takim miastem które codziennie
              oferuje jakies festyny i zbiorowe imprezy ale jakie to beda okaze sie dopiero
              na miejscu.Pozdrawiam.
    • paulaula Re: wakacje z dzieckiem 05.08.04, 15:56
      A ja byłam w Mielnie i gorąco polecam. Pensjonat był 100 m od plaży, w Mielnie
      jest piękna promenada, więc jak mój maluch był już bardzo spiacy to mąż szybko
      szedł po wózek(pół minutki do pokoju), zostawał ze starszą córką na plazy a ja
      malucha do wózka, na mini spacer po promenadzie i już spała. Wtedy wjeżdżaliśmy
      z nią na plażę, ona sobie spała a my zażywaliśmy lata i kąpieli. Mogłam skoczyć
      szybko podgrzać obiadek(kuchnia jest do dyspozycji gości) i na plaży ją
      karmić.Na plazy było masę wózków, więc chyba nie tylko mnie sie tam podoba.
      Miasteczko ładne, atrakcje dla dzieci są również, a do Koszalina w razie
      potrzeby jest 12 km i co 15 minut jeżdżą autobusy. Byłam tam pierwszy raz, ale
      za rok na pewno jeszcze pojadę. Pozdrawiam i polecam
      • livett Re: wakacje z dzieckiem 07.08.04, 08:57
        Ja byłam z dzieckiem w Łebie, Władysławowie miejsca ciekawe, plaże też niczego
        sobie. W tym roku za namową znajomych pojechaliśmy do Dębęk. Tam to jest
        dopiero plaża - raj dla maluchów.Chodzi mi o plażę The Beach Bols tam gdzie
        wpada taka mała rzeczka do morza.Moja córeczka (20 miesięcy) była zachwycona. W
        ogóle Dębki są raczej nieduże, ale jakże urocze. Polecam szczerze. My z mężem
        zakochaliśmy się w tym miejscu. Być może jeszcze raz w tym roku tam się
        wybierzemy.Polecam naprawdęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka