Dodaj do ulubionych

polecam polecam

11.10.13, 12:56
witam, napiszę krótko o hotelu w którym ostatnio miałem przyjemność być. Jest to Hotel Piaskowy w Pszczynie. Bardzo ładny hotel z zewnątrz jak i w środku, duże wygodne łóżka, czysta i pachnąca pościel. Polecam obiady w hotelowej restauracji. Certyfikat Złoty Standard przekłada się na jakość uslug jak i całej obsługi. Wypoczynek zaliczam do udanych. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kazpach Re: polecam polecam 14.01.14, 21:30
      Polecam.Jeśli cenisz sobie spokój spacery na świeżym powietrzu to zapraszam do Rudy Kameralnej ,woj Małopolskie , pow. Tarnowski , gm. Zakliczyn. Na terenie Ciężkowiczko-Rożnowskiego Parku Krajobrazowego
      Oferta zainteresuje każdego kto lubi aktywnie spędzać wolny czas, w pobliżu obiektu znajdują się
      -szlaki turystyczne
      -trasy rowerowe
      -stadnina koni
      -paintball

Osoby które chcą odetchnąć od miejskiego zgiełku znajdą tu też coś dla siebie:
      -cicha i spokojna okolica
      -malownicze widoki
      -liczne obiekty do zwiedzania o charakterze przyrodniczym jak i kulturowym

Do dyspozycji są pokoje 2,3,5-osobowe wraz z łazienkami, aneksami kuchennymi ,lodówka, TV i dostępem do internetu. Ponadto są 2 studia (2 pokoje łazienka ,kuchnia ,lodówka po 5 os każde). Dla gości dostępny jest parking ,altana ,grill, plac zabaw ,boisko do siatkówki, bilarad ,oraz 2 sale wraz z kuchnią gdzie można organizować różne spotkania , wieczorki, imprezy.
      (7 dniowy pobyt wraz z wyżywieniem już od 350 zł )
      Mile widziane większe grupy zorganizowane i rodziny
    • v-q Tamarynowa Osada 30.01.14, 17:20
      III Nagroda Marszałka Wojewódzkiego na najlepszy obiekt noclegowy o charakterze wiejskim w Wielkopolsce. Należy do Europejskiej sieci Dziedzictwa Kulinarnego.
      Liczne punkty widokowe. Z jednego miejsca widać 3 jeziora jednocześnie.
      tamarynowaosada.pl/pl
    • jachimala Re: polecam polecam 06.04.14, 21:58
      Polecam Willę Narocz w Krynicy-Zdrój:
      www.narocz-krynica.pl/
    • marko903 Re: polecam polecam 09.12.15, 16:41
      Ja polecam Energylandie jako fantastyczne miejsce na spędzenie wolnego czasu z całą rodziną. Sam byłem zaskoczony jeżeli chodzi o ilość urządzeń i atrakcji,na pewno jeszcze nie raz tutaj wrócimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka