sebj.1 21.10.10, 07:40 Zgadzam się w 100% www.se.pl/wydarzenia/kraj/kaczynski-palikot-rydzyk-tusk-oni-sa-winni_157458.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 08:51 Tak jest. Od jakiegoś czasu wszystkie wystąpienia JarKacza pełne są nienawiści do polityków nawet z własnego ugrupowania. Żądza władzy czyni spustoszenie w jego psychice. To jest widoczne gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Uwaga : apel do Kaczyńskiego i Tuska! 21.10.10, 15:15 ( czyli malutka parafraza wczorajszego bełkotu prezesa PiS ) Panie Marszałku, Wysoka Izbo ! Jako obywatel RP w obliczu tragicznych wydarzeń chciałbym zakomunikować szanownym posłankom i posłom RP, że od tej pory każda wypowiedź wykraczająca poza ramy dopuszczalnego dyskursu w przestrzeni publicznej oraz eskalująca emocje wszechobecnej nienawiści będzie w swej istocie aktywizowaniem wszelkiej maści desperatów, frustratów i innych osobników niezrównoważonych psychicznie, czyli w sposób oczywisty - moi drodzy państwo, będzie nawoływaniem do morderstw! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 _____Nie używać języka nienawiści____ 21.10.10, 15:52 i wojny, nie aktywizować i prowokować szaleńców i frustratów do działania - a nie będziecie przez nich zabijani : czy zrozumiał to już poseł Waszczykowski z PiS ? Tekst linka Czy do szanownych posłów już dotarł fakt, że to, że ginął akurat członek PiS jest dziełem absolutnego przypadku, bo na skutek generowanej przez nich w przestrzeni publicznej agresji równie dobrze zamordowany mógł zostać poseł PO, SLD i przedstawiciel każdego innego ugrupowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Czy zrozumiał to już Bronisław Wildstein 21.10.10, 16:38 agitator nawet nie na rzecz szeroko pojętej konserwatywnej prawicy, ale konkretnej partii - po raz kolejny deklasujący się tym obszernym propagandowym tekstem jako dziennikarz i publicysta ? www.rp.pl/artykul/552143-Wildstein--Jak-z-ofiary-zrobic-sprawce-.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Oczywiscie ramy dyskursu okrala GWniana i TVN i sa 22.10.10, 10:08 jak wiadomo bardzo plynne, w zaleznosci od tego, kto bierze udzial w tym dyskursie. Dla POmylonych politykow beda one zawsze bardzo elastyczne pozwalajace niemal na wszystko, dla opozycji oczywiscie badzie wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
luna1964 Re: i to w gazecie, którą czytają wyborcy PiS 21.10.10, 09:03 Przewaznie morderca jest ten - kto ma KORZYSCI z popelnionej zbrodni ... Odpowiedz Link Zgłoś
d82 Re: i to w gazecie, którą czytają wyborcy PiS 22.10.10, 10:03 Więc niejaki Ryszard C. nie jest mordercą? Dobrze Cię zrozumiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 09:08 sebj.1 napisał: > Zgadzam się w 100% > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kaczynski-palikot-rydzyk-tusk-oni-sa-winni_157458.html 72,2% to i tak malo, bo prowadzenie kampanii nienawisci przez JK powinno byc oczywista oczywistoscia dla 100% Polakow. Ten czlowiek nawet teraz nie chce dostrzec swojej winy i stawia warunki wstepne by zmienic jezyk w polityce. Warunki stawia jednak wszystkim tylko nie sobie. W takiej sytuacji nie ma szans na zmiane. Bedzie nadal jatrzyl i prowokowal a wina obarczal innych. Niesiolowski ma zupelna racje. Tego czlowieka trzeba leczyc a nie z nim pertraktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte na onecie jeszcze lepiej 21.10.10, 09:08 w tej chwili 81% jest tego zdaniaonetowy sondaż Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 09:14 Warto zauważyć, jak w takich sondażach odbija się podział polityczny społeczeństwa. Trzy ćwierci normalu i jedna nawiedzonych od duetu Kaczor-Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins To dlatego chcom Internet cenzurować 21.10.10, 09:20 Japitolę, wyobrażacie sobie, jakby ci szaleńcy doszli do władzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To dlatego chcom Internet cenzurować 21.10.10, 09:41 Dlatego od 2005 roku wołam (na FK = na Puszczy Piskiej) > PRECZ Z KACZYZMEM! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 09:39 bardzo się martwię marnymi wynikami Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 09:44 venus99 napisał: > bardzo się martwię marnymi wynikami Rydzyka. elektorat wymiera wiec to nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Proponuje wam zrobic "Krysztalowa noc" 21.10.10, 09:42 i zrobic z pisdzielcami to co zrobil Hitler z Zydami. To juz mam sie was bac ze mnie zamordujecie bo mam takie poglady a nie inne a na pewno odmienne niz wasze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Proponuje wam zrobic "Krysztalowa noc" 21.10.10, 09:44 r.sajgon napisał: > i zrobic z pisdzielcami to co zrobil Hitler z Zydami. > To juz mam sie was bac ze mnie zamordujecie bo mam takie poglady a nie inne a n > a pewno odmienne niz wasze ? Pierniczysz :), gorzej, że musisz o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Proponuje wam zrobic "Krysztalowa noc" 21.10.10, 09:45 mr.sajgon napisał: > i zrobic z pisdzielcami to co zrobil Hitler z Zydami. > To juz mam sie was bac ze mnie zamordujecie bo mam takie poglady a nie inne a n > a pewno odmienne niz wasze ? bój się sam siebie, to ty proponujesz "kryształową noc", to tobie na mordowaniu zależy Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Proponuje wam zrobic "Krysztalowa noc" 21.10.10, 09:47 nie będziemy słuchali co nam podpowiada nazista,bękart po Adolfie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Proponuje wam zrobic "Krysztalowa noc" 21.10.10, 09:50 mr.sajgon napisał: > To juz mam sie was bac ze mnie zamordujecie bo mam takie poglady a nie inne > a na pewno odmienne niz wasze ? Myślę, że oszukujesz i poglądy masz w miarę normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Proponuje wam zrobic "Krysztalowa noc" 21.10.10, 10:55 mr.sajgon napisał: > i zrobic z pisdzielcami to co zrobil Hitler z Zydami. > To juz mam sie was bac ze mnie zamordujecie bo mam takie poglady a nie inne a n > a pewno odmienne niz wasze ? Smieci zostawiamy dla MPO. :p Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 09:45 sebj.1 napisał: > Zgadzam się w 100% > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kaczynski-palikot-rydzyk-tusk-oni-sa-winni_157458.html Kiedys palil juz kukle przedstawiajaca Walese. Dzisiaj zionie jadem we wszystkim co mowi i urzadza marsze z pochodniami ale nienawisc sieja inni. Moze sobie mowic co chce. Ludzie widza jak jest naprawde i potrafia to ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 10:29 Polska jest winna agresji Niemiec i Rosji w 1939 r. Kat jest ofiarą, a ofiara katem. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 10:39 anwad napisała: > Polska jest winna agresji Niemiec i Rosji w 1939 r. > Kat jest ofiarą, a ofiara katem. > To zupelnie nieuzasadnione porownanie. W dzisiejszej Polsce to wlasnie JK storzyl i pielegnuje nadal i podsyca atmosfere nienawisci. Nie jest gotow do zadnych rozsadnych rozmow, stawia warunki. Marzy mu sie zamach stanu. Podwarza zasady demokracji. Za istniejaca sytuacje w Polsce jest w pelni odpowiedzialny a to co sie stalo jest tylko jej rezultatem. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 13:05 Jesteś intelektualną kaleką. Żal mi Ciebie i Tobie podobnych, sterowanych przez ludzi podłych. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 13:23 anwad napisała: > Jesteś intelektualną kaleką. Żal mi Ciebie i Tobie podobnych, sterowanych przez > ludzi podłych. To mocny argument i trudno z nim dyskutowac. A co do ludzi podlych to JK ma patent na robienie listy. Nie sadze, ze postawil siebie na pierwszym miejscu ale to tylko przez skromnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 13:33 Wyłączcie forum "GW", wyłączcie TVN, włączcie rozum. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 13:41 anwad napisała: > Wyłączcie forum "GW", wyłączcie TVN, włączcie rozum. EOT. I posluchajcie prezesa w Radiu Maryja. Dowiecie sie prawdy objawionej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 13:42 Czytam i widze, że bezmyślnie kupujesz tezy Kaczyńskiego. Przypomnieć kto szczuł na wszystkie środowiska kontestujące pomysły Kaczyńskiego na Polskę? Dla mnie jesteś modelowym przykładem osoby, która bezrefleksyjnie wkłada do mózgownicy to co jej podają szeroko rozumiani pisowscy stratedzy od socjotechniki. To Kaczyński i wspierające go środowiska rozpoczeły wojnę polsko-polską takie są fakty i nie próbuj tego negować. Wina PO polega na tym, że zaczeła czerpać polityczne korzyści z tego co rozpoczeło środowisko PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 14:38 Dla Ciebie odpowiedź jak dla poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tak. 21.10.10, 14:57 To sam Kaczyński zainicjował w 2005 r. kampanię nienawiści, a PO ochoczo podchwyciła i twórczo rozwinęła ten styl, w krótkim czasie ( przy pomocy takich tuzów jak Palikot, Niesiołowski czy Kutz ) prześcigając w tej materii mistrza - i ( jak to trafnie napisałeś ) czerpiąc z tego wymierne polityczne korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tak. 21.10.10, 15:02 Co do mistrzowstwa to nie przesadzajmy. Kaczyński zaprzągł zdecydowanie większe środki w niszczenie opozycji opluwanie pomawianie montowanie prowokacji i insynuuacje. Co więcej czynił to i czyni o wiele b. inteligentnie niż PO. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Tak. 21.10.10, 15:29 Gdyby czynił to bardziej inteligentnie PiS nie miałoby obecnie 20 - 25 % poparcia ( jak ma ) , a Platforma 40 % - Kaczyński to dobry polityk, b. trafnie diagnozujący sytuację polityczną, ale jednocześnie wyjątkowy wręcz tuman, jeśli chodzi o długofalowe, strategiczne myślenie. W tej kwestii mentalnie tkwi wciąż w latach 80 - tych, podobnie zresztą jak większa część tzw. pisowskiego betonu na naszych oczach ofiarnie ciągnąca wraz z "genialnym" prezesem całą partię na dno - przed chwilą przeczytałem art. Wildsteina i naprawdę już nie wiem, śmiać się czy płakać : www.rp.pl/artykul/552143-Wildstein--Jak-z-ofiary-zrobic-sprawce-.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tak. 21.10.10, 18:56 Powód tkwi w poczucie własnej wyższości, pysze i mniemaniu iż Polacy to taki ciemny lud który łatwo zmanipulować. To podstawowe błędy w myśleniu strategicznym, które doprowadziły od porażki jego i jego partię. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Tak. 24.10.10, 11:27 indeed4 napisał: > Kaczyński to dobry polityk, b. trafnie diagn > ozujący sytuację polityczną, ale jednocześnie wyjątkowy wręcz tuman, jeśli chodzi o długofalowe, strategiczne myślenie. Tak naprawdę, tylko dzięki niemu PO ma tak wysokie notowania. Głosowaliśmy (za Wałęsą ;)) "za, a nawet przeciw". Bardzo jestem ciekawa jak namiesza w tym kotle Palikot :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 13:46 ... a ty jesteś biedna - z takim myśleniem... Usprawiedliwiasz szaleństwo Jarkacza? Próbuj! Jednakże... u Jankego przyjdzie ci to o wiele łatwiej - pełne zrozumienie będziesz miała :( Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimer333 Re: Żydzi są winni Holocaustu 21.10.10, 18:27 Akurat to prawda, w/g najnowszych badań Hitler był żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 10:43 Kaczyński w roli ofiary jest wiarygodny jak Kursko-Kotka. I ciemny lud tego nie kupił - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 10:53 nie potrzeba robić sondaży by dowiedzieć się kto jest największym nośnikiem zła i nienawiści. Kaczyńskiego diabli nadali, na szczęście dobro zwycięża zło. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:18 Nie da sie ukryc, ze to on rozpetal ta atmosfere nienawisci. Od momentu katastrofy Kaczynski przygotowuje pelzajacy zamach stanu. Momentami wydaje mi sie nawet, ze juz wczesniej to robil. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:26 marta.von.zpalacu napisał: > Nie da sie ukryc, ze to on rozpetal ta atmosfere nienawisci. Od momentu katastr > ofy Kaczynski przygotowuje pelzajacy zamach stanu. Momentami wydaje mi sie nawe > t, ze juz wczesniej to robil. > No skoro pokanali go "ludzie zli" a BK zostal prezydeentem przez nieporozumienie to trzeba cos z tym robic. Wiec robi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:23 Wśród aktywu PO na FK jest nawet 105 % winy J Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:30 zoil44elwer napisał: > Wśród aktywu PO na FK jest nawet 105 % winy J Kaczyńskiego. Tusk czy Komorowski nawet nie reaguja na chamskie prowokacje prezesa . Wyciagaja reka ktora on po raz kolejny odrzuca. Wiec jak chcesz kogos przekonac, ze wina nie lezy po stronie JK ? Jestem otwary na kazdy argument. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:47 Kaczyński winien śmierci członka swojej partii tak jak zgwałcona kobieta bo nosiła mini spódniczkę a w bluzce miała zbyt głęboki dekolt? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 14:03 zoil44elwer napisał: > Kaczyński winien śmierci członka swojej partii tak jak zgwałcona kobieta bo nos > iła mini spódniczkę a w bluzce miała zbyt głęboki dekolt? Zrozum, ze to JK szuka winnych i znalzl ich w swoich przeciwnikach politycznych(teraz juz kazda krytyka bedzie namawianiem do mordow:-)) a prawda jest taka, ze do tak ostrego konliktu i emocji doszlo tylko i wylacznie z jego winy. Besposrednio nie jest winien ani nikt z Po ani PIsu. Winien jest wylacznie morderca. Nikt go do jego czynu nie naklanial. Jarek jednak stworzyl atmosfere nienawisci a szaleniec jej nie wytrzymal i zareagowal tak jak widzielismy. Moralnie wiec wina lezy po stronie JK i tak to zdecydowana wiiekszosc Polakow odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:30 kaczyński będzie apelował o zamknięcie internetu! Tak nie może być. To dalszy ciąg przemysłu nienawiści! O 14 konferencja prasowa! Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:39 Teraz warto też przypomnieć o zajętym krześle w kolejce po mielonego. Sprawę pewne osoby z pewnych, wiadomo jakich kręgów próbują zamieść pod dywan, a jest to sprawa grubymi nićmi szyta. Prezes wie, lep jakiej propagandy kryje się za tymi nićmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 13:46 sebj.1 napisał: > Zgadzam się w 100% > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/kaczynski-palikot-rydzyk-tusk-oni-sa-winni_157458.html Czyli 28%, to jego poplecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow a Popiełuszko sam się zabił 21.10.10, 14:03 Niepotrzebnie prowokował tych UBeków i komunę. Gdyby nie prowokował to żył by do dziś. Sam sobie winien ...idąc tropem lewackich trolli z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: a Popiełuszko sam się zabił 21.10.10, 14:31 wiosnaludzikow napisał: > Niepotrzebnie prowokował tych UBeków i komunę. Gdyby nie prowokował to żył by d > o dziś. Sam sobie winien ...idąc tropem lewackich trolli z tego forum. Masz 100% racji, Popiełuszko sam sobie winien. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Mógłbyś wyjaśnić związek? 21.10.10, 14:54 To takie nawiązanie do wymienionego powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Mógłbyś wyjaśnić związek? 22.10.10, 06:02 boblebowsky napisał: > Dekikatnie, bez chamstwa : nie podejmuję się w sprawach tak oczywistych. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a Popiełuszko sam się zabił 21.10.10, 14:44 Być albo żyć,wybór należy do Ciebie(Minister Zdrowia) Nie ma świętych bez ich uprzedniej śmierci,bo do Nieba nie idzie(?)się żywym.Gdyby zamiast męczeństwa wybrał życie to by żył.Proste jak sznura w kapsi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: a Popiełuszko sam się zabił 21.10.10, 15:17 zoil44elwer napisał: > Być albo żyć,wybór należy do Ciebie(Minister Zdrowia) Nie ma świętych bez ich u > przedniej śmierci,bo do Nieba nie idzie(?)się żywym.Gdyby zamiast męczeństwa wy > brał życie to by żył.Proste jak sznura w kapsi. Jezuuu, dziadek ale belkot. wroc lepiej do rabania wegla buehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a Popiełuszko sam się zabił 21.10.10, 19:03 Chcącemu nie dzieje się krzywda.Popiełuszko miał wybór,bo hierarchowie kościelni chcieli wysłać go do Rzymu wiedząc że jego działalność jest szkodliwa dla stosunków między państwem a Kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Poproszę o jeszcze jeden b. ważny sondaż : 21.10.10, 16:22 " Który z polskich polityków i która partia najbardziej zieje agresją i nienawiścią" - przypuszczam, że dla większości Polaków wynik takiego badania nie byłby niespodzianką. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wyniki tego sondażu już znamy : 21.10.10, 18:52 www.tvp.info/informacje/ludzie/palikot-i-kaczynski-najbardziej-klotliwi/2983365 Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Poproszę o jeszcze jeden b. ważny sondaż : 21.10.10, 19:06 Stawiam na partię Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimer333 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 18:29 Homo Homini to tani Instytut Badań. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 21.10.10, 19:05 Homo homini lupus? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Myslalem, ze to byly sbek, co juz wiadomo, jest 22.10.10, 10:05 winny. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Myslalem, ze to byly sbek, co juz wiadomo, je 22.10.10, 10:26 kochamjaktusk napisał: > winny. Takich jest jeszcze cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Wiemy, wiemy. Od ponad 5 lat, to Kaczynski pluje 22.10.10, 10:13 na PiS, to Kaczynski dokonal zamachu smolenskiego, Kaczynski oszukuje, klamie ze zyjemy na zielonej wyspie, Kaczynski wmawia Polakom, ze to on sam prowadzi wojne polsko-polska. POmylone bydlatka przechodza same siebie we wszelkiego rodzaju manipulacjach i dezinformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa,Też 22.10.10, 10:15 g.gazetaprawna.pl/p/_wspolne/pliki/199000/199984.jpg Odpowiedz Link Zgłoś