Dodaj do ulubionych

Zawiaty - Kaszuby

06.11.13, 09:05
Proszę osoby które tam wypoczywały o info. jakie wyżywienie czy wystarczające, na co zwrócić uwagę przy rezerwacji , strona www. zgodna z rzeczywistością ?
Obserwuj wątek
    • ajk74 Re: Zawiaty - Kaszuby 19.12.13, 10:39
      Byłam w lipcu br. Miałam mały domek (byłam z 2 córkami. domek czysty, schludny, bardzo mały, ale tam tylko spałyśmysmile

ośrodek w lesie, brak SKLEPÓW i straganów z badziewiemsmile)
      jezioro czyste, z kąpieliskiem, ratownikami. Kajaki. do dyspozycji zabawaki do pisaku, koła itp. mała sala do fitnesu (jest instruktorka) i mała siłownia.
      trampolina i boisko.
      można wypozyczyć rowery, wokół ośrodka trasy rowerowe.
      Jedzenie doskonałe, dużo, jak jakiś półmisek pustoszeje - szybko jest uzupełniany. jedzenie bardzo smaczne. na stołówce cały dzien dostepna woda i soki.
      jest też kawiarnia, można kupić lody.
      Byłam tydzień i załaowałam, że nie dłużej.
      Animacje dla dzieci może nie są zbyt wyszukane, ale dzieci były zadowolone (6 i 8 lat).
      w ośrodku dużo małych dzieci, w wieku do 10 lat, myślę, że strasze się znudzą.
      generalnie polecam,
      Agnieszka
      • dan-ka6 Re: Zawiaty - Kaszuby 19.12.13, 14:53
        Dziękuję za info . Zrobiłam już rezerwację też mały domek , będziemy z przyszłoroczną 7 latką . Myślę co zabrać , aby potem nie szukać sklepów . Te soki i woda na stołówce bezpłatne ? A jogurty tego typu rzeczy są może do posiłków?
        Co w najbliższej okolicy warte obejrzenia? Położenie w lesie bardzo nam odpowiada byle tylko pogoda dopisała i nie lało cały tydzień
        • ajk74 Re: Zawiaty - Kaszuby 23.12.13, 14:54
          Ja miałam zgrzewke wody ze sobą - połowa wróciłasmile
          jogurty są do śniadania, podobnie jak płatki,, dżem, nutella itp..
          Picie w ciągu dnia - bezpłatne, ale jest tez kawiarnia, jeżeli coś konktretniejszego - lody, gazowane czy sok "kartonikowy", kawa. te na stołowce są wdzbankach - woda z sokiem, napój.
          w domku jest czajnik, talerze, sztućce, lodówka.
          Dla dzieci duzo zajęć, wieczorne filmy, karaoke, disco.
          okolic nie zwiedzałam, tylko spacery po lesie, rowery, kajaki.
          pozdrawiam i życzę udanego wyjazdusmile
          • dan-ka6 Re: Zawiaty - Kaszuby 23.12.13, 17:57
            Dziękuję za nowe info ,o takie wiadomości chodziło czyli o drobiazgi smile ,ale ułatwiające wypoczynek. Jeszcze jedno pytanie czy ze stołówki można zabrać kawałek chleba czy jogurt . moja mała to niejadek a wiadomo szwedzki stół ma swoje prawa w Ośrodkach różnie to bywa lepiej wiedzieć wcześniej smile .
            • ajk74 Re: Zawiaty - Kaszuby 26.12.13, 19:05
              Jogurtów nie wynosilam, ale kanapkę robiłamsmile Ja miałam ze sobą serki i jogurty, lodówka jest w domku. Więkosć zabrałam w dalszą drogęsmile
              • dan-ka6 Re: Zawiaty - Kaszuby 26.12.13, 19:24
                Dziękuję serdecznie za wszystkie informacje . Jestem już mądrzejsza przed wyjazdem i wiem jakie zaopatrzenie zrobić smile . Zawsze jedziemy pozytywnie nastawieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka