mika_forum 17.08.04, 15:00 Polecam rodzicom z malymi dziecmi: hotel przy morzu, apartamenty z kuchnia, fajny basen i brodzik, tuz obok sklep. Bylismy z poltoraroczniakiem i bylo swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatas4 Re: Rodos (El Vita) polecam 18.08.04, 10:31 Z jakiego biura byliście, ile wyjazd kosztował i czy ofertę można znaleźć w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: Rodos (El Vita) polecam 24.08.04, 14:59 Jechalismy z Rainbowtours, ja kupowalam w ofercie "First Minute" i placilam ze znizka 16% ok. 1600/os, ale ludzie z nami na tursie kupili to samo w last minute za 1200 zl. Oferty sa na stronie: www.rainbowtours.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: Rodos (El Vita) polecam 26.08.04, 07:25 mika a napisz jak to bylo w dniu wyjazdu? bo z hotelu tzreba sie wyniesc rano a z tego co pamietam odlot jakos wieczorem? jak to sie odbywalo? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: Rodos (El Vita) polecam 31.08.04, 14:10 Ja mialam wyjazd z hotelu o godzinie 8 rano, wiec mnie to nie dotyczylo... Ale jak jedziesz wieczorem to praktycznie wszedzie na swiecie musisz opuscic pokoj do 10 lub do 12... Odpowiedz Link Zgłoś