isiak33 18.08.04, 19:35 Z Trójmiasta znam molo w Sopocie i Starówkę w Gdańsku. Co jeszcze polecacie wartego obejrzenia, gdzie można atrakcyjnie spędzić czas z sześciolatkiem? Podpowiedzcie coś please Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe Re: Weekend w Trójmieście. 18.08.04, 21:41 Gdynia: Akwarium, Dar Pomorza, ORP Blyskawica, calkiem do rzeczy Wesole Miasteczko - to na Skwerze Kościuszki Na plaży w Gdyni kolo Teatru Muzycznego jest fajny plac zabaw dla dzieci - moje chlopaki (10 lat i 2 lata) bardzo go lubią. Linia 500 - Gdyński Autobus Turystyczny. Trolejbusy. (zkmgdynia.pl) Sopot: Bardzo fajny jest spacer wzdluż morza do mola w Brzeźnie, po drodze plac zabaw w ksztalcie statku i mini-golf. Aquapark. Gdańsk: ZOO w Oliwie. Polecam serwisy: www.trojmiasto.pl www.gdynia.pl Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
amadores Re: Weekend w Trójmieście. 19.08.04, 22:55 Czesc, ja rowniez polecam strone www.trojmiasto.pl, www.sopot.pl zastanawiam sie jednak czy Akwarium na Skwerze Kosciuszki warte jest uwagi? od 2 do 31 w Sopocie w budynku Państwowej Galerii Sztuki w Sopocie (ul. Powstańców Warszawy 2) odbywa się interaktywna wystawa „Fizyka zabawek”. niestety nic wiecej nie umiem powiedziec, bo jeszcze nie dotarlam. Polecam za to odwiedzenie Oliwskiego ZOO - wspania sceneria na dlugi rodzinny spacer. Jesli pogoda nie dopisze to proponuje wyprawe do Aquaparku - www.aquaparksopot.pl Pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Weekend w Trójmieście. 20.08.04, 10:44 Akwarium jest godne uwagi. Niedawno było remontowane. Jest tam fajna restauracja. Ja tam byłam jeszcze przed remontem i bardzo nam się podobało. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
isiak33 Re: Weekend w Trójmieście. 23.08.04, 17:23 Dzięki za sugestie, na pewno nie będziemy się nudzić Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś