Dodaj do ulubionych

Namiary nad Soline-prosze!

05.04.14, 17:43
Witam. Jesli ktos byl nad Solina w jakims fajnym osrodku na kwaterach albo niedrogich domkach to bardzo prosze o namiary. Chcemy jechac ze znajomymi,w sumie mamy trojke dzieci- 5, 9 i 10 lat. Zalezy nam na tym zeby kolo domu bylo cos dla dzieci: trampolina, hustawki, placyk zabaw jakis i ogolnie zeby mogly sie wybiegac dzieci.. Bylismy nad morzem trzy razy z rzedu w super miejscu i nie mozemy znalezc rownie pieknego miejsca gdzies indziej. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pannazajeta Re: Namiary nad Soline-prosze! 05.04.14, 21:42
      Jeśli masz na myśli ogólnie Jezioro Solińskie, to my byliśmy w Polańczyku w tym miejscu: www.domki-polanczyk.pl/ w 2012 roku. Ogólnie bardzo polecam, chociaż byliśmy tylko tydzień. Domki bardzo czyste, właściciele ok, do wody kilka kroków. Jakby co - pytaj, odpowiem.... smile
    • ciekawostka81 Re: Namiary nad Soline-prosze! 08.04.14, 09:21
      może tu? zawoz.eu/
      • houdiridi Re: Namiary nad Soline-prosze! 11.04.14, 15:54
        byłam kilka lat temu blisko jeziora domki fajne blisko zapora moge polecić www.domkinadsolina.net
        • madaw Re: Namiary nad Soline-prosze! 11.04.14, 23:04
          dzieki za odpowiedzi. Obejrze zaraz.
          • nitka111 Re: Namiary nad Soline-prosze! 13.04.14, 17:11
            jeszcze tu: zielony-zakatek.com.pl/
            • madaw Re: Namiary nad Soline-prosze! 16.04.14, 19:43
              super dzieki. Obejrzalam zielony zakatek i spodobal mi sie, zaraz bede tam dzwonic i pytac o szczególy. A powiedz mi czy cos dla dzieci bylo kolo domu? jakis plac zabaw, trampolina itp.??
              • madaw do nitka111 !! 16.04.14, 19:44
                ten wyzej post byl do ciebie nitka111. CHodzi mi o ten plac zabaw,czy cos jest? i kiedy tam bylas?
                • madaw Re: do nitka111 !! 17.04.14, 10:46
                  aha i jeszcze jedno: czy nad jezioro jest daleko, czy plaze sa i czy lepiej isc na nogach czy autem podjezdzac?
                  • nitka111 Re: do nitka111 !! 17.04.14, 15:18
                    Sorki nie włączałam komputera ( wiadomo święta wink ) byliśmy tam w sierpniu zeszłego roku, mieszkaliśmy w domu w pokojach typu studio ( to był koniec sierpnia i baliśmy się, że będzie zimno w domkach)
                    jest trampolina, huśtawka i szczerze mówiąc nie pamiętam co jeszcze, bo dużo wędrowaliśmy, na plażę w miarę blisko( ok. 600m), musisz przejść przez główną ulicę i w lewo, koło Unitry są baseny dla dzieci, a kawałek dalej plaża.
                    • madaw Re: do nitka111 !! 17.04.14, 17:26
                      super,dzieki ze sie odezwalas. Ja juz zaklepalam sobie tam pokoje, i musze potwierdzic pani do tygdnia czy na pewno bierzemy. Bo jeszcze znajomi ze nami jada. Dzieci mamy w wieku 10, 9 i 5 lat, myslisz ze nie beda sie nudzic? Cos w okolicy jeszcze jest ciekawego(głównie dla dzieci) nawet tak zeby podjechac autem??
                      • nitka111 Re: do nitka111 !! 17.04.14, 18:36
                        jutro dam Ci znać, bo wszelkie atrakcje okolicy ( tzn. linki) mam w laptopie, który jutro przyjedzie z mężem z delegacji smile.
                        My byliśmy z dziećmi 12 i 7 lat i byli zachwyceni, zwłaszcza bieszczadzką ciuchcią smile
                        • madaw Re: do nitka111 !! 17.04.14, 19:19
                          dziekuje bardzosmile
                          • nitka111 Re: do nitka111 !! 18.04.14, 17:07
                            kolejka.bieszczady.pl/oferta-bieszczadzkiej-kolejki-lesnej/ niedaleko jest też mini zoo, nam się podobało ( jest drogowskaz, więc traficie bez problemu)
                            zgodnie z obietnicą:

www.twojebieszczady.net/piesze/zwierzyn2.php - z tej strony korzystałam szukając na miejscu czegoś ciekawego
                            www.twojebieszczady.net/warto/cke.php
                            i oczywiście Solina ( i rejs statkiem) oraz skansen w Sanoku

ja mam chłopców i pod tym kątem szukałam atrakcji ( mamy jeszcze jedną o której wtedy nie wiedziałam, więc pewnie w okolice wrócimy wink )
                            • madaw Re: do nitka111 !! 18.04.14, 18:15
                              dzieki wielkie i pozdrawiamsmile aha,jeszcze jedno pytanko (chyba juz ostatnie) plaza jakas w porzadku jest, ta o ktorej pisalas? Woda płytka przy brzegu? Aaa i jeszcze cos, gdzie sie stołowaliscie,polecasz jakies miejsce na dobre obiady? Przepraszam ze Ci zawracam glowe ale chcialam jak najwiecej sie dowiedziec o tym miejscu.
                              • nitka111 Re: do nitka111 !! 19.04.14, 14:46
                                plaża taka sobie, co do samej wody to przy brzegu płytko i stopniowo robi się coraz głębiej. Na obiady polecam jeden bar, jak miniecie główną drogę i będziecie schodzić w dół mając po lewej boisko, to na wprost jest bar i sklep, mają bardzo dobre pierogi i nie tylko, w ogóle mają tam dobre jedzenie smile, to chyba ok. 100m od Zakątka
                                • madaw Re: do nitka111 !! 20.04.14, 22:32
                                  dziekuje ci bardzo i przepraszam za klopot. Pozdrawiamsmile
                            • mkret1 Solina 23.06.14, 09:58
                              www.domkinadsolina.net – Domki nad Soliną W tym Ośrodku znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. W pełni wyposażone domki, plac zabaw dla dzieci na terenie ośrodka, boisko do siatkówki, miejsce na grilla. Polecam
    • kingasz81 Re: Namiary nad Soline-prosze! 23.04.14, 14:54
      Witam. Piszesz,że nad morzem byliście w super miejscu, w związku z tym mam prośbę, czy mogłabyś napisać gdzie byliście. Z góry dziękuję i udanego pobytu nad Solina życzę.
      • madaw Re: Namiary nad Soline-prosze! 30.04.14, 14:46
        Witam. Nie zagladalam dawno na ta strone. Juz podaje gdzie bylismy nad morzem: Jarosławiec, dom wczasowy Savana,ul. Wrzosowa 1. Jarosławiec jest mała mieścinką, i dlatego tez nie jest tam drogo jesli chodzi o zakupy na miescie, czy obiady. Ale tez jest co robic. My jestesmy bardzo bardzo zadowoleni z tego miejsca. Bylismy tam 3 razy z rzedu. Jak bedziesz chciala wiedziec jakies szczegoly to pytaj.
      • mkret1 Re: Namiary nad Soline-prosze! 23.06.14, 09:33
        www.domkinadsolina.net/ Super, polecam . Do wyboru domki letniskowe lub pole namiotowe, atrakcji dla dzieciaków mnóstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka