jonny28 04.11.15, 23:54 Szukam ubezpieczenia podróży, jadę z dzieciakami i żoną w lutym do Paryża. Szukam jakiegoś ubezpieczenia nas wszystkich. Czy znacie jakieś tanie oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzu_ekspert Re: Ubezpieczenie podróży 06.11.15, 11:25 jonny28, jeśli szukasz niedrogiego ubezpieczenia na wyjazd dla siebie, swojej żony i dzieci, sprawdź naszą ofertę. Mamy ubezpieczenie PZU Wojażer, którego warunki dopasujesz do potrzeb swojej rodziny i nie będziesz martwił się niespodziewanymi wydatkami w czasie podróży, gdy zachorujecie lub ukradną Wam bagaż. Zachęcam do kontaktu z naszą infolinią lub agentem. Tam dowiesz się więcej o szczegółach i poznasz cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
jonny28 Re: Ubezpieczenie podróży 06.11.15, 20:31 Dziękuje za ofertę, skorzystałem właśnie z Link4 bo dostałem zniżkę na kartę dużej rodziny))))) Dostałem 15% rabatu więc cena była fajna Byłem u pośrednika więc również sprawdził dla mnie cenę u kilku ubezpieczycieli, niestety nie wiem czy u was też Ale następnym razem podpytam Odpowiedz Link Zgłoś
pzu_ekspert Re: Ubezpieczenie podróży 10.11.15, 13:31 jonny28, przy kolejnej podróży, skontaktujcie się bezpośrednio z nami. Na pewno przedstawimy konkurencyjna ofertę Udanej wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
mari0oo Re: Ubezpieczenie podróży 05.02.16, 10:22 Ja ubezpieczam si w Starterze bo można dowolnie konfigurować zakres wg własnych wymagań. na stronie można sprawdzić ofertę assistance www.starter24.pl/oferta/podroz/formularz oraz warunki umowy które też są dobre Odpowiedz Link Zgłoś