karolinaibiza 19.01.16, 14:58 Witam szukam ośrodka z animacjami dla córci tylko nad morzem co polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsro Re: Animacje nad morzem 24.01.16, 14:29 Zapraszam na www.travel-navigator.pl Proszę wypełnić formularz kontaktowy. Doradzimy i zorganizujemy 40% taniej niż konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
becbecbec Re: Animacje nad morzem 26.01.16, 21:00 ja zarezerwowalam imperial w sianozętach- jadę tam pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaibiza Re: Animacje nad morzem 27.01.16, 12:21 Hej a jaki koszt cie wyniosł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
becbecbec Re: Animacje nad morzem 27.01.16, 19:37 tak jak na ich stronie. rezerwowalam bungalow czyli taki maly domek i mimo ze jedziemy 2+1 i dla bungalowu jest doplata za niewykorzystane miejsce 80zl/dzien to wychodzi taniej niz pokoj hotelowy w tym kompleksie i jest wygodniej z dzieckiem wybrałam opcje aktywne wakacje ktore od all incl roznia sie tylko tym ze nie mam w pakiecie darmowych drinkow w barze ( a i tak nie pije ) i darmowego parkingu chyba 70zl /tydz wiec zadna strata jak dla mnie a roznica w cenie jest . rezerwowałam wczesnie wiec mialam jeszcze znizke chyba 10%, nie wiem jak teraz warto zadzwonic bo o znizce dowiedzialam sie dopiero podczas rozmowy tel. Odpowiedz Link Zgłoś
becbecbec Re: Animacje nad morzem 27.01.16, 19:39 sprawdz sobie jeszcze pensjonat fregata w dabkach jade tam w maju i mialam jechac w zeszlym roku niestety nie udalo sie ze wzgl zdrowotnych w okresie wakacyjnym maja jakies zajecia dla dzieciaków ale to nie typowe hotelowe animacje. Ceny bardzo konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
yola.p Re: Animacje nad morzem 27.01.16, 12:36 Wygląda fajnie, ale chyba jest koszmarnie drogi...? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaibiza Re: Animacje nad morzem 27.01.16, 13:13 4000 tys na 14 dni za mnie i dziecko może coś tańszego znajde Odpowiedz Link Zgłoś