mudziak 30.01.05, 19:06 Szukam sprawdzonego miejsca najlepiej prywatnej kwatery w tej miejscowości(Rajeckie Teplice) lub w poblizu gdzie mogłabym się wybrac z 8 miesięcznym synkiem i męzem.Proszę pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gb_29 Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 30.01.05, 20:49 Cześc bylismy tam z mężem w podróży poslubnej. Mieszkalismy na prywatnej kwaterze. Był to apartament złozony z łazienki, kuchni i sypialni z dużym łóżkiem małżeńskim z telewizorem, video i radiem.W pokoju też była mała kanapa dla dziecka. Koszt wyniósł mniej więcej około 60-70 zł za dzień za cały ten apartament,to było 3 lata temu.Niestety adres i tel ma mój mąz który będzie w Polsce dopiero w kwietniu ( jest marynarzem) jeśli możesz poczekać albo nikt ci nie poda żadnych fajnych namiarów wcześniej odezwij sie do mnie na prv to odnajdziemy potrzebna wizytówkę.pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
c_izula Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 31.01.05, 22:14 Właśnie wróciliśmy ze Słowacji. Polecam gorąco. Byliśmy w pensjonacie Soltis w Liptovskich Revucach -20km na południe od Rużemberoka. (region- Liptov) (www.penzionsoltis.sk/index_pl.html). Pensjonat jest nowiutki, wygodne pokoje, piękny salon z kominkiem, pokój zabaw dla dzieci- a dla rodziców tuż obok pokój z bilardem, no i właściciele bardzo mili . Ceny jak na ten komfort bardzo bardzo korzystne. Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
gb_29 Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 02.02.05, 15:47 Witaj! A jednak udało mi się skontaktowac z mężem i znaleźć dla Ciebie ten adres w Rajeckich Teplicach.To jest Penzion Katka, Katarina Trojcakowa ul.Konska 9 kod 01313 Rajeckie Teplice tel. 0905337580. Pensjonat jest prawie przy głównej drodze a do Hotelu Afrodyta z kompleksem basenów ,saun i odnowy biologicznej jest około km.Ten pensjonat to właściwie kompleks domków i do opisywanego przeze mnie apartamentu jest całkowiecie oddzielne wejście.Jest też możliwość zaparkowania samochodu za ogrodzeniem. Radzę tylko rezerwować sobie miejsca wcześniej bo Rajeckie Teplce są bardzo oblegane.Myśmy pojechali " w ciemno" i mielismy kłopoty ze znaleźieniem kwatery i to duże.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 09.02.05, 00:13 Witam My byliśmy tutaj Dom i dobudowane do niego skrzydło dla turystów ( widoczne na foto)usytuowany jest na zacisznej ,bocznej ulicy.Na ogrodzie świetna do wieczornego relaksu altanka z grilem .My mieszkaliśmy na parterze (widoczne na foto okno z drzwiami) Mieliśmy 2 pomieszczenia :kuchnie i sypialnie z TV.Parkowamie na ogrodzonej posesji. www.megabity.host.sk/dusan/ubyt.htmlBeata Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Ponownie podaję link 09.02.05, 00:14 www.megabity.host.sk/dusan/ubyt.html Odpowiedz Link Zgłoś