Dodaj do ulubionych

Rajeckie Teplice-Słowacja

30.01.05, 19:06
Szukam sprawdzonego miejsca najlepiej prywatnej kwatery w tej
miejscowości(Rajeckie Teplice) lub w poblizu gdzie mogłabym się wybrac z 8
miesięcznym synkiem i męzem.Proszę pomózcie
Obserwuj wątek
    • gb_29 Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 30.01.05, 20:49
      Cześc bylismy tam z mężem w podróży poslubnej. Mieszkalismy na prywatnej
      kwaterze. Był to apartament złozony z łazienki, kuchni i sypialni z dużym
      łóżkiem małżeńskim z telewizorem, video i radiem.W pokoju też była mała kanapa
      dla dziecka. Koszt wyniósł mniej więcej około 60-70 zł za dzień za cały ten
      apartament,to było 3 lata temu.Niestety adres i tel ma mój mąz który będzie w
      Polsce dopiero w kwietniu ( jest marynarzem) jeśli możesz poczekać albo nikt ci
      nie poda żadnych fajnych namiarów wcześniej odezwij sie do mnie na prv to
      odnajdziemy potrzebna wizytówkę.pozdrawiam. Gosia
    • c_izula Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 31.01.05, 22:14
      Właśnie wróciliśmy ze Słowacji. Polecam gorąco. Byliśmy w pensjonacie Soltis w
      Liptovskich Revucach -20km na południe od Rużemberoka. (region- Liptov)
      (www.penzionsoltis.sk/index_pl.html). Pensjonat jest nowiutki, wygodne
      pokoje, piękny salon z kominkiem, pokój zabaw dla dzieci- a dla rodziców tuż
      obok pokój z bilardem, no i właściciele bardzo mili . Ceny jak na ten komfort
      bardzo bardzo korzystne. Pozdrawiam. Iza
    • gb_29 Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 02.02.05, 15:47
      Witaj! A jednak udało mi się skontaktowac z mężem i znaleźć dla Ciebie ten
      adres w Rajeckich Teplicach.To jest Penzion Katka, Katarina Trojcakowa
      ul.Konska 9 kod 01313 Rajeckie Teplice tel. 0905337580. Pensjonat jest prawie
      przy głównej drodze a do Hotelu Afrodyta z kompleksem basenów ,saun i odnowy
      biologicznej jest około km.Ten pensjonat to właściwie kompleks domków i do
      opisywanego przeze mnie apartamentu jest całkowiecie oddzielne wejście.Jest też
      możliwość zaparkowania samochodu za ogrodzeniem. Radzę tylko rezerwować sobie
      miejsca wcześniej bo Rajeckie Teplce są bardzo oblegane.Myśmy pojechali " w
      ciemno" i mielismy kłopoty ze znaleźieniem kwatery i to duże.Pozdrawiam i życzę
      miłego wypoczynku.
    • beata963 Re: Rajeckie Teplice-Słowacja 09.02.05, 00:13
      Witam
      My byliśmy tutaj smile
      Dom i dobudowane do niego skrzydło dla turystów ( widoczne na foto)usytuowany
      jest na zacisznej ,bocznej ulicy.Na ogrodzie świetna do wieczornego relaksu
      altanka z grilem .My mieszkaliśmy na parterze (widoczne na foto okno z
      drzwiami) Mieliśmy 2 pomieszczenia :kuchnie i sypialnie z TV.Parkowamie na
      ogrodzonej posesji.
      www.megabity.host.sk/dusan/ubyt.htmlBeata
      • beata963 Ponownie podaję link 09.02.05, 00:14
        www.megabity.host.sk/dusan/ubyt.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka