Dodaj do ulubionych

Akcja "Na zdrowie"

24.09.09, 14:36
Dziś dostałam ulotkę reklamującą bezpłatne masaże. W euforii zadzwoniłam i
zapisałam siebie i koleżankę (plecy!!!) na przyszły tydzień. Ale koleżanka
zaczęła szukać w necie informacji o tej rzekomo ogólnopolskiej akcji i jakoś
nic. Czy mam się bać? Czy ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Akcja "Na zdrowie" 24.09.09, 14:52
      Wiesz, za darmo to można najwyżej w mordę dostać.

Ja w każdym razie pilnuję portfela, jak słyszę ofertę czegoś
      darmowego.
      • Gość: gość Re: Akcja "Na zdrowie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 16:18
        idz, naprawde warto, za darmo można sie pomasowac. Nie chcą za to
        żadnej zapłaty bo podobno to sponsoruje producent tych materacy. Jak
        ktos chce to mozna sobie kupić ten materac ale nie wcickają go na
        siłe. Ja byłam i jestem zadowolona, ból przeszedł
        • jan-w Nie daj się nabrać! 10.11.09, 18:17
          Producenci materacy nie zajmują się opłacaniem obcym ludziom masaży.
          Z pewnością to kolejne pranie mózgu zwabionym potencjalnym ofiarom przez pazernych akwizytorów. Wmanewrują cię np w kupienie materaca masującego za 9000zł (autentyczne), cudownego odkurzacza, uzdrawiających garnków lub pościeli lub tp.
          W tym stylu: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6658829,Sprzedawali_staruszkom_koldry_po_5_tys__zl.html
          Jeżeli nie wiesz jak bronić się przed takimi manipulacjami, możesz zostać wmanewrowana w spłacanie przez 3 lata kredytu na materac. Lepiej nie ryzykuj.
          • Gość: Ela co za głupoty gadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 15:18
            głupoty gadasz,
            tam jest bardzo miła obsługa i nie wciskają materacy, poza tym cena
            takiego materaca to 978 a nie 5000 poza tym, jak ja korzystałam to
            ze mną było jeszcze 5 osób i każdemu na coś pomogło. jednemu na
            nogi, innemu na kręgosłup. Ja polecam bo tylko tam mozna sie za free
            pomasowac a jak komus pomaga to sobie ludzie kupują. Ja nie kupiłam
            i nikt mnie nie zmuszał.
            • warzaw_bike_killerz Re: co za głupoty gadasz 25.11.09, 15:28
              tia.. wartosc takiego materaca to 250 PLN, a hurtowy import ze wschodu to 100
              PLN za materac.

A wszystkim pomaga na cos innego. Jak sadlo z psa.

Jak dalas sie namowic na to, moze namow sie na fantastyczne, niesamowite
              wycieczki do Lichenia! Gratis! W trakcie podrozy bedziesz mogla za darmo
              przetestowac wiele urzadzen do rehabilitacji, a i mamy w dyspozycji
              niepowatarzalne urzadzenia AGD bazujace na najnowoczesniejszych technikach
              opracowywanych w NASA. NIC nie trzeba kupowac, a odwiedzenie najswietszej
              bazyliki w Licheniu jest ZA DARMO! Oczywiscie na miejscu bedziesz oprowadzana
              przez naszego najlepszego przewodnika! Menu obiadowe (dwa dania do wyboru) z
              kompotem tylko za 8,99PLN! Na miejscu bedziesz mogla zamowic zestaw do darmowego
              odbioru TV Trwam! (zwracam uwage na sformulowanie DARMOWY ODBIOR) Zestaw bedzie
              przeslany na wskazany przez Ciebie adres, wiec rownie dobrze mozesz calej
              rodzinie sprawic niespodziany swiateczny prezent! Liczba zestawow do darmowego
              odbioru TV Trwam jest ograniczona. Zapraszam na wycieczke do Liczenia! Masaze i
              sprzet rehabilitacyjny w trakcie podrozy ZA DARMO!
    • Gość: ladyela Re: Akcja "Na zdrowie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 11:55
      To ja autorka wątku. Poszłam. Nie poczułam rewolucyjnych zmian w samopoczuciu,
      ale przez 5 dni miałam po pracy pół godziny relaksu po pracy na wygodnym
      pulsującym fotelu, z efektami dźwiękowymi, co w zabieganym życiu też jest jakąś
      wartością. Oczywiście celem akcji było sprzedanie cudownego materaca. Jako
      gratis miałam więc praktyczny kurs marketingu. Pan prowadzący nie był nachalny,
      ale podręcznikowo wręcz podchwytywał temat samopoczucia klientów z troską
      pochylając się nad ich dolegliwościami i delikatnie sugerując rozwiązania. W
      sumie zabawne.
      O ile wiem, nikt z mojej grupy nie kupił materaca.
      • Gość: bajka Re: Akcja "Na zdrowie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 22:27
        Oczywiście, że nie każdy może natychmiast odczuć olbrzymie zmiany w
        samopoczuciu. Ja także uczestniczyłam w takich zabiegach i nie odbieram
        zachowania ludzi tam pracujących jako nachalne.
        Masaże poprawiły krążenie w nogach, zniknęły zimne nogi.
        Przecież nikt nie jest zmuszany do kupna tego urządzenia, ale jeżeli je nabędzie
        to ma w domu naprawdę produkt który jest urządzeniem medycznym a nie jakieś
        "trzęsitko" z marketu czy internetu niewiadomego pochodzenia.
        Do tego miła obsługa i duża ilość informacji.
        Ja jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim, którzy chcą zadbać o dobre
        samopoczucie i zdrowie
        • jan-w Re: Akcja "Na portfel" 21.01.10, 00:09
          Ela vel Bajka. Nie rżnij głupa jak mówi znany polityk.
          Każdy dorosły człowiek powinien znać metody działania akwizytorów wciskających rozmaite towary po 10-20 krotnie zawyżonych cenach.
          BTW: Dlaczego każdy post opatrujesz innym nickiem? I tak nie potrafisz się oprzeć zamieszczaniu w nim reklamowych tekstów ze szkoleń robienia ludziom wody z mózgu.
          Masaż aby był skuteczny musi być odpowiednio silny i wykonywany w odpowiednich dla każdego człowieka miejscach. Masaż jakikolwiek przyniesie co najwyżej szkodę ofierze. Ortopedyczną i finansową.
          "Masaż" w wykonaniu materaca to nie jest żaden masaż.
          • tylko.tu Re: Akcja "Na portfel" 21.01.10, 10:21
            poczytaj cokolwiek o masazu. mozesz nawet w internecie.
          • mikode Re: Akcja "Na portfel" 24.02.10, 20:27
            Po przeczytaniu wszystkich 10 postów (stan na 24-02-2010) widać
            jedno: osoby, które brały udział w Akcji NZ mają o niej dobre
            zdanie, a osoby, które nie brały udziału - złe. To bardzo zabawne,
            ale i pouczjące. Prawda, panie Janie?
            • Gość: m. Re: Akcja "Na portfel" IP: 94.75.112.* 26.09.10, 20:38
              Chciałem wiedzieć, czy to jakaś oficjalna akcja, czy tylko ściema reklamowa. Jeżeli ściema, to powiem, żeby zdjeli reklamę z mojego płotu. Zgodziłem się na jej powieszenie tylko dlatego, że podobno to akcja NFZ.
          • Gość: alejaja Re: Akcja "Na portfel" IP: *.armasan.eu 16.09.15, 10:50
            Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że jesteś idiotą. Prawdopodobnie nie, bo idiota nie jest w stanie zrozumieć tej prostej prawdy o sobie. Żeby wypowiadać się na jakiś temat, warto się z nim zapoznać.
          • Gość: alex Re: Akcja "Na portfel" IP: *.interkar.pl 18.01.17, 21:58
            nie masz pojecia o czym mówisz w reptach słynnym osrodku rechabilitacji tych materacy jest kilkanascie ma certyfikat sprzetu medycznego i opowiadacie bzdury,skoro przyszedłes połamany a wychodzisz o lepszym samopoczuciu to działa czy nie??,po za tym co do sprzedazy ,który sprzedawca garów daje ci w nich tydzień gotowac, a potem nie kupujesz ,to jedno ,a drugie lekarz przepisuje ci recepte ,mowi jak uzywac ,a czy ty ja wykupisz zalezy to od ciebie,i poprawa zdrowia po nie wykupionych lekach bedzie czy nie ???
    • Gość: madzix111 Re: Akcja "Na zdrowie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 20:09
      wg mnie to i tak chwyt marketingowy. teraz i tak wszystko za pieniadze jest...więc ja w to zwyczajnie nie wierzę :) ale wracając do masaży to sama uczęszczam w ramach poprawienia mojego zdrowia. Jestem zachwycona. Polecam zabiegi u Pana Tomasza - www.axa-masaz.pl/axa/Witam.html
      Widać znaczną poprawe zdrowia, dogodne ceny i możliwość dojazdu do domu. Polecam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka