olenka44 22.03.05, 12:29 Moze ktos tam byl , prosze o opinie z pobytu. Mam zamiar wybrac sie tam z moja 3-letnia coreczka , moze ktos zna Apartamenty PONIK ul. Sztormowa , jakies fajne knajpki itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasia1 Re: POGORZELICA 23.03.05, 11:22 Byłam w Pogorzelicy w zeszłym roku - z męzem i dwójką dzieci, a moja wówczas 1,5 roczna córka była z babcią również 2 lata temu. Byliśmy we wrześniu, więc nie wiem jak jest w sezonie. My byliśmy w ośrodku Polfy - więc opinii na temat innych ośrodków nie mam. Pogorzelica jest pięknie położona - właściwie cała w lesie. Plaża przeciętna. W Pogorzelicy z atrakcji nie ma nic. Jakieś pojazdy na pieniążki. Ze dwie smażalnie, trzy kioski z goframi, dwa z pamiątkami i ze trzy sklepy spożywcze. Jest niedaleko do Niechorza, być może tam jest więcej "atrakcji" Pogorzelica jest pełna Niemców i to w podeszłym wieku. Zastrzegam się, że być może tak wygląda tylko czerwiec i wrzesień. Moim zdaniem to bardzo mała spokojna miejscowość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś