fer3 18.05.05, 21:47 czy ktoś spędzał wakacje w Mielnie? jestem w trakcie poszukiwania miejsca na wakacje i spodobała mi się kwatera w Mielnie. Czy możecie mi coś powiedzieć o tej miejscowości. Olga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziaberka Re: Mielno 18.05.05, 22:01 Super! Byliśmy w tamtym roku z naszym 4-latkiem. Mieszkaliśmy w RAFIE przy samym wejściu na plażę.Przez całe praktycznie Mielno ciągnie się nadmorska promenada z daleka od ruchu samochodowego i tam super się spaceruje. Poza tym masa "kulek" dla dzieci, wesołe miasteczko, rowerki wodne na jeziorze, a dla dorosłych Zamek Strachów (POLECAM!!!). Jak będzie padać, to wsiądźcie w auto i jedźcie do Darłówka do Parku Wodnego na cały dzień. Super sprawa! Na śniadanko idźcie do Rafy. Na dole jest bar; mają tam szwedzki stół na śniadanie. Przepyszne i dużo. My mieliśmy to w cenie pokoju. Naprzeciwko jest stołówka w której są dobre zupy. Całkiem niezłe są też za Sfinksem w nieciekawie wyglądającej stołówce. Myślę tu o dzieciach, bo nasz Mały bez zupki ani rusz. Jedyny mankament to tłum niesamowity przede wszystkim w weekend, ale gdzie nad naszym morzem nie ma ludzi gdy jest ciepło. Życzę udanego urlopu !!! Pozdrówcie od nas Mielno. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_zam Re: Mielno 21.05.05, 18:09 Owszem Mielno fajna miejscowość atrakcje itd ale jak dla mnie zbyt tłoczno ciasno na plaży nie ma gdzie się rozłożyć.Ja byłam w Sarbinowie 6 km od Mielna spokojnie na plaży sporo miejsca nikt na nikogo niewchodzi, a do Mielna jezdziliśmy na smażoną rybę i inne atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś