Dodaj do ulubionych

plaża w Pobierowie

28.05.05, 21:54
jadę do Pobierowa (Ośrodek POlo) w pierwszej połowie sierpnia. Mam pytanie
odnoścnie plaży czy jest bardzo zatłoczona? Jak wogóle ją oceniacie w skali 1-
5?
Obserwuj wątek
    • malgorzata9 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 10:21
      Właśnie z Pobierowa wróciłam.Plaża zatłoczona, bo to wieksza miejscowość. Ale
      to chyba norma. Byłam w Polo dowiedzieć się o kwaterę na wakacje. ceny
      horrendalne w porównaniu z innymi ośrodkami i standardem! Znalazłam lepszy
      ośrodek. Ale to kwestia gustu.
      • maja285 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 13:56
        a mogłabym wiedzieć gdzie? Mam mało czasu ale mogę jeszcze coś zmienić. Gdybyś
        mogła podać cenęi stronkę inter. gdzie mozna zobaczyć to miejcse
      • karol987 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 23:56
        Cześć mam prośbę.Ja też jadę do ośrodka Polo tyle,że od 25 czerwca.Wynalazłam
        go przez internet.Jeśli już tam byłaś napisz proszę kilka słów o tym
        miejscu.Będziemy w domku Jodła.Acha i jeszcze co z tą plażą
        • malgorzata9 Re: plaża w Pobierowie 30.05.05, 12:17
          Ośrodek niezły, w lesie, z ładniejszej strony Pobierowa, do plaży 15 minut z
          wózkem, blisko spożywczy. Ale pan zaproponował mi 75 zł od osoby w domku bez
          prysznica! No z obiadem i sniadanie, ale już wolę sama chodzić na obiadki
          (ryba, surówka i frytki - 11 zł, z mielonym 9 itp. wybór olbrzymi) i nie
          przepłacac podporządkowując się. Jest plac zabaw i boisko betonoewe do
          siatkówki.
    • karolinka_23 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 23:47
      W skali od 1-5? To najwyżej 2- przede wszystkim za kamienie i do tego jest
      wąska. W stronę Rewala jest trochę lepiej, ale to już spory kawałek od centrum.
      Jeśli chodzi o wybrzeże rewalskie to polecam Niechorze.
    • maja285 Re: plaża w Pobierowie 30.05.05, 16:35
      Kamienie i wąska?????????????Słyszałam że to jedna z najładniejszych plaż?

• malgorzata9 Re: plaża w Pobierowie 30.05.05, 18:57
        zgadzam sie z mają! Szeroka i piaszczysta! baardzo ładna!
        • karolinka_23 Re: plaża w Pobierowie 01.06.05, 21:04
          Szeroka i piaszczysta to chyba tylko we wschodniej części Pobierowa, bliżej
          centrum wąska i fakt piaszczysta, ale wsród piasku full kamieni. Plaża szeroka
          to według mnie ta w Świnoujściu, Niechorzy, czy we Władysławowie. No, ale byłam
          ostatni raz w Pobierowie w 2003 więc może coś się zmieniło. W każdym bądź razie
          widziałam ładniejsze.
    • amj2 Re: plaża w Pobierowie 02.06.05, 12:06
      Wąska plaża???
      Jedna z szerszych i ładniejszych plaż jakie widzialam.Ja jeżdziłam z psem
      szaleńcem (cała plaża jego)pod koniec czerwca i w pierwszej połowie lipca i
      schodząc ostatnim zejściem na plaży były pustki.
      • agniecha281 Re: plaża w Pobierowie 04.06.05, 22:35
        Plaza w Pobierowie szeroka i piaszczysta....ale w sezonie super zatloczona.@ km
        za Pobierowem,1 km przezd Trzesaczem jest Pustkowo....tu plaza super szeroka i
        pustasmileCeny w Pustkowie zdecydowanie nizsze niz w Pobierowie....i oczywiscie
        spokojniejsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka