maja285 28.05.05, 21:54 jadę do Pobierowa (Ośrodek POlo) w pierwszej połowie sierpnia. Mam pytanie odnoścnie plaży czy jest bardzo zatłoczona? Jak wogóle ją oceniacie w skali 1- 5? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzata9 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 10:21 Właśnie z Pobierowa wróciłam.Plaża zatłoczona, bo to wieksza miejscowość. Ale to chyba norma. Byłam w Polo dowiedzieć się o kwaterę na wakacje. ceny horrendalne w porównaniu z innymi ośrodkami i standardem! Znalazłam lepszy ośrodek. Ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 13:56 a mogłabym wiedzieć gdzie? Mam mało czasu ale mogę jeszcze coś zmienić. Gdybyś mogła podać cenęi stronkę inter. gdzie mozna zobaczyć to miejcse Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 23:56 Cześć mam prośbę.Ja też jadę do ośrodka Polo tyle,że od 25 czerwca.Wynalazłam go przez internet.Jeśli już tam byłaś napisz proszę kilka słów o tym miejscu.Będziemy w domku Jodła.Acha i jeszcze co z tą plażą Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: plaża w Pobierowie 30.05.05, 12:17 Ośrodek niezły, w lesie, z ładniejszej strony Pobierowa, do plaży 15 minut z wózkem, blisko spożywczy. Ale pan zaproponował mi 75 zł od osoby w domku bez prysznica! No z obiadem i sniadanie, ale już wolę sama chodzić na obiadki (ryba, surówka i frytki - 11 zł, z mielonym 9 itp. wybór olbrzymi) i nie przepłacac podporządkowując się. Jest plac zabaw i boisko betonoewe do siatkówki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_23 Re: plaża w Pobierowie 29.05.05, 23:47 W skali od 1-5? To najwyżej 2- przede wszystkim za kamienie i do tego jest wąska. W stronę Rewala jest trochę lepiej, ale to już spory kawałek od centrum. Jeśli chodzi o wybrzeże rewalskie to polecam Niechorze. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: plaża w Pobierowie 30.05.05, 16:35 Kamienie i wąska?????????????Słyszałam że to jedna z najładniejszych plaż? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: plaża w Pobierowie 30.05.05, 18:57 zgadzam sie z mają! Szeroka i piaszczysta! baardzo ładna! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_23 Re: plaża w Pobierowie 01.06.05, 21:04 Szeroka i piaszczysta to chyba tylko we wschodniej części Pobierowa, bliżej centrum wąska i fakt piaszczysta, ale wsród piasku full kamieni. Plaża szeroka to według mnie ta w Świnoujściu, Niechorzy, czy we Władysławowie. No, ale byłam ostatni raz w Pobierowie w 2003 więc może coś się zmieniło. W każdym bądź razie widziałam ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: plaża w Pobierowie 02.06.05, 12:06 Wąska plaża??? Jedna z szerszych i ładniejszych plaż jakie widzialam.Ja jeżdziłam z psem szaleńcem (cała plaża jego)pod koniec czerwca i w pierwszej połowie lipca i schodząc ostatnim zejściem na plaży były pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha281 Re: plaża w Pobierowie 04.06.05, 22:35 Plaza w Pobierowie szeroka i piaszczysta....ale w sezonie super zatloczona.@ km za Pobierowem,1 km przezd Trzesaczem jest Pustkowo....tu plaza super szeroka i pustaCeny w Pustkowie zdecydowanie nizsze niz w Pobierowie....i oczywiscie spokojniej Odpowiedz Link Zgłoś