mamadamianka 01.06.05, 11:07 WITAM. JAK MYSLICIE, CZY OKOLICE WŁADYSŁAWOWA SA W MIARĘ SPOKOJNE? MOZNA SIE TAM WYBRAĆ Z MALUSZKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aomega Re: okolice WŁADYSŁAWOWA-CZY DOBRE MIEJSCE DLA MA 01.06.05, 22:29 W okresie wakacji żadne miejsce-tym bardziej nad morzem nie jest spokojne. Ale co tam...spokój ma się w domu. Wybieram się z dziećmi w tym roku do Władka.I ma nadzieję być zadowoloną. Odpowiedz Link Zgłoś
ingolula Re: okolice WŁADYSŁAWOWA-CZY DOBRE MIEJSCE DLA MA 02.06.05, 13:42 Drogie Mamy, Właśnie wróciłyśmy z Cetniewa i muszę przyznać, że to doskonałe miejsce na pobyt z małym dzieckiem. Mieszkałyśmy w pensjonacie Rybitwa na terenie ośrodka COS. Ośrodek ma swoje wyjście na plażę, basen i bardzo zadbany park. Moja mała miała wypełniony cały dzień. Rano obowiązkowo plaża, obiad, spacer (np. do Rozewia, zawsze można pojechać na Hel lub do Jastrzębiej Góry), a po 17.00 basen. W pobliżu ośrodka bez problemu zakupiłam słoiki gerbera jak również nowy Bebilon. Polecam również pyszną kafeterię przy Żeromskiego. Nie pamiętam numeru, ale zaraz za kościołem w stronę COS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia78 a może Chłapowo? 29.06.05, 11:24 A ja polecam Chłapowo Byliśmy a maju w Maks Marze (www.polwysep.pl/maksmar) i gorąco mogę polecić to miejsce. Już sporo się rozpisywałam na ten temat ... Jest to nowy duży ośrodek, świetnie wyposażony, wszystko nowe, czyste i zadbane. Pokoje bardzo ładne z łazienkami, balkonami, TV, lodówką, naczyniami, sztućcami itp. Jest też ogólnie dostępna kuchnia, gdzie mozna sobie przygotować posiłki i spokojnie zjeść, poniewaz jest tam też stół i krzesła. Dom jest ogrodzony z zamykaną na noc bramą, przed budynkiem parking na kilka samochodów. Z tyłu plac zabaw dla dzieci i miejsce na grilla. Wiem że gospodarze planują otworzyć stołówkę, ale niestety nie wiem czy zdążą w tym sezonie. Do plaży blisko: tylko przejść przez ulicę i zejść po schodach (no to jest trochę kłopotliwe dla zmotoryzowanychw wózki, ale ja bym teraz po prostu wzięła wszystko pod pachę i zeszła po schodach, bo po plaży i tak wóżek nie dął rady pojechać ) Generalnie gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś