Dodaj do ulubionych

okolice WŁADYSŁAWOWA-CZY DOBRE MIEJSCE DLA MALUCHA

01.06.05, 11:07
WITAM.
JAK MYSLICIE, CZY OKOLICE WŁADYSŁAWOWA SA W MIARĘ SPOKOJNE? MOZNA SIE TAM
WYBRAĆ Z MALUSZKIEM?
Obserwuj wątek
    • aomega Re: okolice WŁADYSŁAWOWA-CZY DOBRE MIEJSCE DLA MA 01.06.05, 22:29
      W okresie wakacji żadne miejsce-tym bardziej nad morzem nie jest spokojne.smile
      Ale co tam...spokój ma się w domu.
      Wybieram się z dziećmi w tym roku do Władka.I ma nadzieję być zadowoloną.
    • ingolula Re: okolice WŁADYSŁAWOWA-CZY DOBRE MIEJSCE DLA MA 02.06.05, 13:42
      Drogie Mamy,
      Właśnie wróciłyśmy z Cetniewa i muszę przyznać, że to doskonałe miejsce na
      pobyt z małym dzieckiem. Mieszkałyśmy w pensjonacie Rybitwa na terenie ośrodka
      COS. Ośrodek ma swoje wyjście na plażę, basen i bardzo zadbany park. Moja mała
      miała wypełniony cały dzień. Rano obowiązkowo plaża, obiad, spacer (np. do
      Rozewia, zawsze można pojechać na Hel lub do Jastrzębiej Góry), a po 17.00
      basen. W pobliżu ośrodka bez problemu zakupiłam słoiki gerbera jak również nowy
      Bebilon.
      Polecam również pyszną kafeterię przy Żeromskiego. Nie pamiętam numeru, ale
      zaraz za kościołem w stronę COS-u.
    • joasia78 a może Chłapowo? 29.06.05, 11:24
      A ja polecam Chłapowo
      Byliśmy a maju w Maks Marze (www.polwysep.pl/maksmar) i gorąco mogę polecić to
      miejsce. Już sporo się rozpisywałam na ten temat ...
      Jest to nowy duży ośrodek, świetnie wyposażony, wszystko nowe, czyste i
      zadbane. Pokoje bardzo ładne z łazienkami, balkonami, TV, lodówką, naczyniami,
      sztućcami itp. Jest też ogólnie dostępna kuchnia, gdzie mozna sobie przygotować
      posiłki i spokojnie zjeść, poniewaz jest tam też stół i krzesła. Dom jest
      ogrodzony z zamykaną na noc bramą, przed budynkiem parking na kilka samochodów.
      Z tyłu plac zabaw dla dzieci i miejsce na grilla. Wiem że gospodarze planują
      otworzyć stołówkę, ale niestety nie wiem czy zdążą w tym sezonie. Do plaży
      blisko: tylko przejść przez ulicę i zejść po schodach (no to jest trochę
      kłopotliwe dla zmotoryzowanychw wózki, ale ja bym teraz po prostu wzięła
      wszystko pod pachę i zeszła po schodach, bo po plaży i tak wóżek nie dął rady
      pojechać smile)
      Generalnie gorąco polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka