Dodaj do ulubionych

Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE

08.07.05, 08:56
Kochani doradźcie, bo oszaleję .... chodzi o wyjazd wakacyjny.
Pomijając już fakt, że mamy zamiar wybrać się od 18.07.2005 na wyjazd
wakacyjny - wiem trochę późno na szukanie kwater (sama już się przekonałam po
ilości wykonanych telefonów).
No ale mimo to kilka ofert mam (może nie jakichś super ale to dlatego że tak
późno się zabrałam do rezerwacji). I teraz mam problem gdzie jechać - dodam,
że jedziemy z mężem i 9 miesięcznym dzieckiem.

Czy jechać do Jantaru - byłam w zeszłym roku i minusem jest dla mnie mała,
(a prawie brak ) ilość punktów gastronomicznych, ale plus cisza dla dziecka
Władysławowo - wikęsza cywilizacja ale z drugiej strony ciągły hałas i
tłok na plaży,
lub ..... Zakopane - to tak zupełnie w drugą stronę, ale trochęszkoda mi
takiego leniuchowania na plaży, tu trzeba raczej spacerować
No i co tu robić ????
Wiem, wiem, że jestem marudna, ale pomóżcie, bo ja nie wiem co wybrać, a
mojemu mężowi to w ogóle wszystko jedno
Czekam z niecierpliwością na porady i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • renatas4 Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 08.07.05, 09:40
      Ja uwielbiam morze, więc na Twoim miejscu wybrałabym ten kierunek, zwłaszcza
      dla dziecka jest atrakcyjny!
      • joasia78 Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 08.07.05, 10:02
        Dzięki za pomoc, ale teraz ..... gdzie Władek czy Jantar. Trochę mnie straszy
        wizja jedzenia jakiegoś obiadu w dziwnej knajpie sad (Jantar)
        • martad73 Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 08.07.05, 10:18
          Wybierz osrodek z wyzywieniem w jantarze taż takie są, np. pensjonat ASTRA,
          byłam tam i jesli chodzi o jedzenie to jest bardzo dobre (śniadania i
          obiadokolacje o 17), pokoje czyste, bardzo przyjemne, plac zabaw dla dzieci,
          napewno znajdziesz ich namiary na www.mierzeja.pl
          pozdr
          Marta
          PS: ze wzgledu na dziecko wybrałabym jantar - zresztą też się tam wybieramy
          • joasia78 Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 08.07.05, 10:40
            Ja chyba też - własnie dzwonilam do jednego Pana (byliśmy tam w zeszłym roku z
            pokaźnym już brzuchem), co prawda tam nie ma wyżywienia ....ale mam pytanie czy
            w tej Astrze można kupić same posiłki
            Pozdrawiam
            • agi_03 Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 08.07.05, 11:09
              Jeśli nie jesteś do końca zdecydowana to bardzo polecam na wakacje z dzieckiem
              Darłówko - sporo knajpek i sklepów, ale wszystko skoncentrowane wzdłuż głownego
              deptaka, a poza tym spokojne i zaciszne ulice pełne prywatnych pensjonatów i
              kwater. Do tego sporo miejsc, gdzie można wykupić same posiłki. Fajna plaża.
              Naprawdę fajne miasteczko.

Agi.
              • meggg Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 08.07.05, 11:41
                ale obawiam sie , ze juz moze nie byc miejscsad Ja tez szukam
                pozdr
                • joasia78 Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 08.07.05, 13:01
                  Co do tych miejsc to megg ma rację - ile ja się już obdzwoniłam kwater we
                  Władku, Chłapowie, Krynicy Morskiej, Jastrzębiej Górze albo zajęte albo ceny z
                  kosmosu (a i tak planowaliśmy ok. 100 PLN za pokój za dobę więc i tak nie tanio)
                  I skutek taki że wyjazd w końcu na tydzień a nie na dwa.
                  • niesiatek Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 09.07.05, 21:15
                    Ja wybrałam góry mam 5-cio miesięczne dziecko.Po pierwsze ceny pobytu w górach
                    niższe, po drugie nie lubię wypoczynku "leniwego" mam wrażenie że wracam z
                    takiego pobytu gruba i ociężała a i w górach nie jest nudno nawet jak kropi
                    deszcz
    • szpulakasia Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 10.07.05, 15:18
      Ja wróciłam z Darłówka suuuuuuuuuuper i dodaję że mnóstwo wolnych kwater w
      całkiem fajnie wyglądających kwaterach.
      • meggg Re: Pomocy - co wybrać !!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE 10.07.05, 18:12
        witam, mozesz sie podzielic namiarami na kwatere?
        dziekuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka