franaga 29.07.05, 14:57 KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJi polecacie dla 5 miesięcznego dziecka. Chodzi mi o czystość wody!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabin1 Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 30.07.05, 14:07 Dolączam się do pytania. Chciałabym wybrać się we wrześniu do któregoś z kompleksów termalnych z rocznym dzieckiem. Czy ktoś był?? I co polecacie?? Dzięki Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 30.07.05, 22:51 Witajcie, wybieram sie równiez w sierpniu na Słowację. Kupiłam przewodnik Pascala Słowacja. Jest tam dokładny opis kapielisk termalnych na Słowacji - opisano 20 ośrodków, dokladnie wymieniono ilośc basenów, temperature wody, atrakcje dla dzieci i zaplecze gastronomiczno-hotelowe oraz ceny. Baseny z atrakcjami dla dzieci: Dolna Strehova - niedaleko Lucenca Nove Zamky Rajec niedaleko Żyliny Podhajska Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 01.08.05, 10:13 Zapomniałaś o Tatralandii vratna.hej.pl/atrakcje/kt_tat.htm Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaw Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 20.08.05, 07:26 A ja mam prośbę, bo nigdy tam jeszcze nie byłam, proszę poleććie mi jakiś noclegon iedaleko tego aquaparku. Chciałabym jechać z 2,5 letnią corką. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 23.08.05, 14:25 Noclegi można zamówić prze firmę Limba www.limba.sk, rezerwują noclegi i opis ofert jest zgodny ze stanem faktycznym. Sprawdziłam ich i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 01.08.05, 10:23 Dodam jeszcze, że moja rodzinka uwielbia aquaparki i zaliczyliśmy ich już mnóstwo w Polsce i za granicą, ale mój synek zaczynał właśnie w wieku 5 miesięcy i czuł się tam jak rybka w wodzie. Niemcy w swoich Termach organizują specjalne zajęcia dla ...niemowlaków Nie muszę chyba dodawać, że nic mu nie było, przeciwnie uważam ze takie kąpiele dodatkowo uodparniają malucha. Jeśli chodzi o pięlęgnację skóry, po kąpieli smarowałam go tylko oliwką ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaktw Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 01.08.05, 15:49 My za 2 tygodnie już trzeci raz jedziemy do kąpielska termalnego na Słowacji. Zaliczyliśmy też aquapark w Czeczach. Co do czystości wody i w ogóle higieny nie mogłam mieć zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
misza46 Re: KTÓRY KOMPLEKS TERMALNY NA SŁOWACJI??? 21.08.05, 17:36 My polecamy Poprad,Vrbow,o których nie było mowy.Noclegi? już odpowiadam Nowa Leśna ul Horska 28 u P. Holub Dana i Edo Ul.Horska 28 w cenie 180ks/osobę tl.00421524423406.Mało znane są te tereny na forum,a wyśmienite.Jeżeli chodzi o noclegi są też o wiele droższe,ale czy lepsze? Polecam,bywam tam często. Odpowiedz Link Zgłoś