janka19 07.02.06, 09:49 Czy ktoś z Was tam był ? Jak wrażenia,jakie pokoje, czysto ? Chodzi oczywiście o Chmielno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre20 Re: Willa CHMIELOWA 08.02.06, 13:47 Byłam tam raz, dwa lata temu i tylko jeden nocleg. Ogólnie bardzo przyzwoicie. Pokoje są różne, ale większość chyba bez własnej łazienki, jest dostęp do kuchni. Na pewno czysto, no i bardzo, bardzo mili właściciele. Są ludzie, którzy od lat tam jeżdżą. Jeśli skontaktujesz się z właścicielami powinni udzielić inf. i ew. przesłać zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: Willa CHMIELOWA 08.02.06, 14:12 Bardzo Ci dziękuję. A możesz mi napisać, jak daleko jest do plaży ? Dom jest w "centrum" czy troszkę na uboczu ? I jak w ogóle podoba Ci się Chmielno ? Jadę tam pierwszy raz i niebardzo wiem czego się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: Willa CHMIELOWA 09.02.06, 09:13 Byłam tam zbyt krótko, żeby tak dobrze zorientować sie w terenie... Samo Chmielno jest malutkie, więc wszędzie jest blisko, wyglądało ładnie i czysto. W wrześniu nie było już widać turystów, ale jak jest latem - nie wiem. Na pewno dużym plusem Chmielna jest bliskość Trójmiasta, gdzie w razie kiepskij pogody zawsze znajdziesz atrakcje. Z Chmielowej do jeziora trzeba przejść przez ulicę i kawałek między posesjami. Nie jest to wielka odległość. Jak by to powiedzieć, zdążysz do toalety, ale po szklankę wody to już za daleko... To wszysko, co mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś