agadzie1 15.02.06, 14:55 b. proszę o informacje jak Wasze maleństwa 1,5 roku przetrwały podróż pociągiem. czeka mnie podróż do Karkowa około 3 godzin jazdy dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amiki Re: maluch pociągiem???? 15.02.06, 15:29 ja biore laptopa (jak juz musimy jechac pociagiem) i puszczam bajke jest chwila spokoju) ale podobno w wawie na dworcu centralnym mozna wypozyczyc odtwarzac dvd z filmem (bajka) no i ksiazeczki tez zabieramy Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: maluch pociągiem???? 21.02.06, 09:51 Spokojnie, to tylko 3 godziny Posiedzicie, przejdziecie sie po korytarzu, przeczytacie bajeczkę, zjecie coś, popatrzycie przez okno, spacer do wagonu restauracyjnego - przecież w pociągu jest tyle ciekawych rzeczy do pokazania dziecku No, i jeszcze przyjdzie pan konduktor Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: maluch pociągiem???? 21.02.06, 23:07 podniosłaś mnie na duchu, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mill Re: maluch pociągiem???? 22.02.06, 14:29 Ja mogę dodać tylko że lepszy jest wagon bez przedziałów. Moja córeczka lepiej znosi wtedy podróż a współpasażerowie również. Z wwy do krakowa takie jeżdżą , trzeba tylko zaznaczyć przy kupnie biletu. Zyczę powodzenia i naprawdę nie taki wilk straszny.... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: maluch pociągiem???? 22.02.06, 18:31 Podróż ze Swinoujścia do Zielonej Góry przetrwalismy nasz córka była cała szczęśliwa, trzeba było ją pilnować jak nigdy, łaziła po przedziałach, przynosiła słodycze i kanapki Odpowiedz Link Zgłoś