zumka05 12.05.06, 09:04 to jeszcze raz ja. czytałam o rezerwowaniu łóżeczka w hotelu, niech któraś podpowie gdzie się to rezerwuje, w biurze podróży czy w hotelu, a może wiecie jak z tymi łóżeczkami jest w hotelach 4*- 5* w egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: łóżeczko w hotelu 12.05.06, 11:48 Rezerwujesz w biurze podrozy, żeby bylo już przygotowane w pokoju jak przyjeżdzacie. Nie wiem jak jest w Egipcie. Korzystalismy poki co na Krecie, a za miesiąc - w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zumka05 Re: łóżeczko w hotelu 12.05.06, 12:50 dzięki za informację, a może ktoś wie jak jest z tym w egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
zumka05 Re: łóżeczko w hotelu 12.05.06, 12:54 a czy za to łóżeczko się płaci dodatkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
kretka27 Re: łóżeczko w hotelu 12.05.06, 20:56 zależy od hotelu, w jednych jest to w cenie pobytu, w innych dopłaca się. Powinno byc napisane w katalogu przy danym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
silanka Re: łóżeczko w hotelu 16.05.06, 08:45 Byliśmy w Egipcie w kwietniu z prawie 2-latką. Łóżeczko zamówiliśmy w Biurze Podróży przy rezerwacji wycieczki. W hotelu musieliśmy przypomnieć o tym obsłudze, bo łóżeczka w pokoju nie było (ale wynikało to z ogólnego bałaganu panującego w hotelu). Dostaliśmy normalne, drewniane łóżeczko z pościelą. Wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś