magaol 24.05.06, 10:40 Witam napiszcie prosze jaka mamy teraz pogode nad morzem??Wybieram sie z moja trzylatka do Jastarni i chcialabym wiedziec co ze soba zabrac...ubranka z przewaga letnich czy zdecydowanie cieplejszych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonesik Re: Pogoda nad morzem 24.05.06, 10:58 Ostatnio w DDTVN dyżurny synoptyk nie chciał się wypowiedzieć nt pogody na wakacje. Pogoda nie sprawdza się na najbliższe 2 tygodnie, a co dopiero na 2 miesiące. Slyszałam ,że ostatni weekend maja miał być wręcz upalny, teraz okazuje się, że temperatura nie przekroczy 16 stopni! Wróżka natomiast stwierdziła że 3 dekada lipca będzie cieplejsza i sierpień, a jak będzie zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Mieszkam nad morzem 24.05.06, 11:29 Teraz jest ciepło, słonecznie i wiatr, ok 18 stopni. Amatorów plażowania jednak ne brakuje Musisz wziąć więc rzeczy typowe na lato i na wiosnę, róznie moze być. Koniecznie kurteczkę - wiatrówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: Pogoda nad morzem 24.05.06, 12:21 NAad morzem tamperatura 19 stopni wygląda zupełnie inaczej niżgdzieś na południu. Tu u nas ciągle wieje. Tak więc cipelejsze ubrania trzeba wziąc koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
pagosia1 Re: Pogoda nad morzem 24.05.06, 12:56 Witam, właśnie od soboty jest tam moj synek z babcią, więc mam kilka doniesień o pogodzie nad morzem a dokładniej w Dębkach. Jak przyjechali, to w sobote rano była lekko padało, ale ciepło, popołudniu juz było słonko. W niedziele rano znowu padało i a popoludniu znowu ladnie. Poniedziałek był super - od 7:30 byli na plazy, zero wiatru i chmur sloneczko, popoludniu babcia opalala sie w bikini. Wczoraj znowu rano slonce, popoludniu pogoda sztromowa temp. tak okolo 19 stopni. Dzisiaj rano juz chlodniej, ale tam slonce, a u nas (Śląsk) chmury. W poludnie siedzieli na plazy, wialo ale slonko bylo, wiec fajnie. Podsumowując, nie jest źle. Pogoda wiosenno -letnia, trzeba koniecznie wziac pelerynke, cos od wiatru i jakas cieplejsza kurtke no i czapeczke oczywiscie. Upaly ponoc dopiero w czerwcu, więc może się jeszcze załapią. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Pogoda nad morzem 29.05.06, 11:49 Tutaj można popatrzeć: www.augustyna.pl/pogoda.htm ta prognoza jest na 4 dni, można zobaczyć tez na 17dni, a nuż się sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Pogoda nad morzem 29.05.06, 13:53 Chyba lepiej, zeby się nie sprawdziła, bo wygląda to dramatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka długi weekend - to był "koniec świata" 29.05.06, 16:47 - jak mawiała moja babcia: huraganowy zimny wiatr, deszcz i przenikliwe zimno brr Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: długi weekend - to był "koniec świata" 30.05.06, 13:29 Może podtrzymamy ten wątek i każdy kto będzie dobrze poinformowany będzie co parę dni informował jak się sprawy mają? Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: długi weekend - to był "koniec świata" 30.05.06, 16:29 Mieszkam nad morzem, wiec mam ci pisać o aktualnej pogodzie - dziś jest chłodno ok 12 stopni (w tej chwili) i przelotny deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
amberia Aktualne prognozy 30.05.06, 13:46 Witam, Poiżej podaję link do, moim zdaniem, najbardziej sprawdzalnej prognozy, przynajmniej w naszym regionie. Po otwarciu strony należy kliknać na mapce rejon, który nas interesuje, np. Władysławowo. Otworzy się nowe okienko z prognozą i legendą i teraz już tylko czytać weather.icm.edu.pl/ Życzę duuuużo słońca Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Aktualne prognozy 30.05.06, 23:05 A to moja ulubiona strona i tez sie zawsze sprawdzala (do wczoraj...) Odpowiedz Link Zgłoś