Dodaj do ulubionych

wakacje w Stegnie

25.05.06, 10:10
Mam zamiar w tym roku wyjechac z rodziną do Stegny do ośrodka Wiking
(domki).bardzo proszę o opinie na temat samego ośrodka oraz wyżywienia,jaka
jest okolica,jak daleko znajduje się ośrodek zdrowia,apteka itp.Z góry dzięki
za informacje.
Obserwuj wątek
    • grazia_st Re: wakacje w Stegnie 25.05.06, 14:27
      Naprawdę nikt nie był w Stegnie?Już sama nie wiem co lepsze;stegna czy mielno?
      • wroobel13 Re: wakacje w Stegnie 26.05.06, 13:28
        był był, tylko pracuję czasami wink
        odpowiadając na Twoje pytania:
        ośrodek naprawdę fajny (z tym że my byliśmy we wrześniu, więc nie było tłoczno)
        domki są komfortowe jak na taki rodzaj ośrodka, wyposażona w pełni kuchnia,
        schludna łazienka, da się funkcjonować bez problemu, na terenie ośrodka
        zlokalizowany jest plac zabaw, do morza przez las jakieś 10 min , (wspinając sie
        najbliższym wyjściem tylko 5 - ale z woozkiem nie da rady)
        osrodek jest w lesie a sama stegna (miejscowość) oddalona o jakieś 1,5 km
        jest tam pare sklepów ryneczek ze świerzymi warzywami i owocami ośrodek zdrowia
        tez widziałem ale nie było potrzeby korzystać
        ogólnie we wrześniu fajna miejscowość bo szukaliśmy spokoju, jednakże podczas
        ładnego weekendu zjeżdzało sie dużo ludzi i trzeba byo się za pustą plażą troche
        napodróżować
        to tyle co pamiętam
        pozdry
        w.
        • wroobel13 Re: wakacje w Stegnie 26.05.06, 13:30
          ojoj. wstyd staszny za te 'świerze' warzywa - sorki - tak naprawdę były świeże
          a poza tym wyzywienie tworzylismy we własnym zakresie, bo mała była na swojej
          niemowlakowej diecie a my jako, że z gor, jadaliśmy głównie swieże rybki...
          • grazia_st Re: wakacje w Stegnie 26.05.06, 14:01
            dzięki dobrzy ludzie za odpowiedzi na moje wołanie.gdyby ktoś coś sobie jeszcze
            przypomniał to będę wdzięczna.
    • zuzafonia Re: wakacje w Stegnie 25.05.06, 15:14
      Grazia, parę postów niżej ktoś opisywał i wychwalał ośrodek Wiking, zerknij,
      kochana... A Stegna...fajna jest.I ciągle jeszcze mniej zabudowana, niż Mielno.
      Poza tym masz blisko także do Zalewu Wiślanego, a okolice zalewu są przepiękne
      i warte poznania (Kadyny, Frombork...)
      • zuzafonia Re: wakacje w Stegnie 25.05.06, 15:20
        a, jeśli Wiking jest blisko morza, to do osady będziesz miała ładny kawałek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka