agatkaros 13.06.06, 13:15 Czy znacie jakieś miłe miejsce na Mazurach, w którym można sędzić urlop z dzieckiem nie płacąc ogromnych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chipsi Re: urlop na Mazurach 13.06.06, 13:22 Mazury sa piekne i na pewno coś znajdziesz. Ja jeżdze nad jezioro nidzkie, miejscowość Karwica, niedaleko Ruciane-Nida. Mogę Ci napisać gdzie nie jechać: odradzam pensjonat "Wawrzyn" w Krwicy. Piekny domek z piękną stronką internetową i wiecznie pijanym właścicielem-oszustem, brudnymi pokojami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: urlop na Mazurach 13.06.06, 13:55 Zajrzyj na : www.agro-adam.mazury.pl/ polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
matuska Re: urlop na Mazurach 13.06.06, 14:39 A ja preferuje chetnie urlopik na Mazurach ale na dzialce agroturystycznej, spanko w domku kempingowym, na okolo piekny ogrod no i przedewszystkim brak gwaru turystow , istny spokoj i odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: urlop na Mazurach 14.06.06, 14:50 Witam! Posiadamy jeszcze wolne miejsca na wakacje oraz na weekend czerwcowy w naszym pensjonacie. Zapraszam na strone www.republika.pl/kwatery_kaczorek Pokoje 2,3 ,4 osobowe z Lazienkami i TV, wyposażona kuchnia do dyspozycji gości, studio 6cio lub 4osobowe, możliwość zparkowania samochodu na terenie posesji. Zapraszamy!!! www.republika.pl/kwatery_kaczorek Odpowiedz Link Zgłoś