IP: *.* 02.01.03, 16:53
Wczoraj postanowilismy z mężem że jedziemy na ferie w poniedziałek i wybraliśmy własnie Rabkę - ale niestety nie mamy zadnych sprawdzonych namiarów, dlatego jeśli macie cos spradzonego bardzo prosze o namiary - najlepiej aby była jakas sala zabaw dla dzieci.agarad
Obserwuj wątek
    • Gość: miczka Re: Rabka IP: *.* 03.01.03, 07:57
      A ja wczoraj zdecydowałam że wybiorę się z córcią do Rabki w maju,z powodu jej bezustannych przeziębień, chorób górnych dróg oddechowych itd i koleżanka poleciła mi ośrodek Cegielski. Ponoć wspaniale położony, jest tam fajny mikroklimat, ma placyk zabaw dla dzieci i duży teren. Nie moge ręczyć, bo sama tam nie byłam ale już zarezerwowałam miejsce na wiosnę. Tel tam to 018 26 77 260
      • Gość: plepla Re: Rabka IP: *.* 03.01.03, 15:01
        W Cegielskim byłam w podróży przedślubnej prawie 10 lat temu i było super. Tylko trochę daleko od PKS (jeśli ktoś niezmotoryzowany).A w zeszłym roku wysłaliśmy tam naszego Synka z dziadkami i oni również wrócili bardzo zadowoleni. Syn - alergik, został na miejscu zbadany przez lekarza i zalecono mu odpowiednie inhalacje. Ośrodek ma duży teren, a na miejscu jest (było?) przedszkole - czyli pokój zabaw z opiekunkami.Plepla
    • Gość: mamaOlka Re: Rabka IP: *.* 05.03.03, 09:01
      Witam, byłam w Rabce już trzy razy i znam ją doskonale.Ośrodek Cegielski, owszem ma całe zaplecze umilające pobyt, ale jest drogi i położony bardzo wysoko. Mój synek 3 letni a potem czteroletni męczył się potwornie wchodząc i schodzącz tego ośrodka.Niżej na ul. Na Banię jest duży pensjonat ELA, też jest plac zabaw, mały basen, wyżywienie na miejscu, ale jest bliżej do Centrum, do parku z ogromnym placem zabaw itd.W samym Centrum bardzo blisko parku zdrojowego na cichej uliczce jest pensjonat ROZTOCZANKA. Jest nowy, kameralny i czyściutki. Polecam! Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem.
      • kuchara1 Re: Rabka 27.06.03, 12:26
        Wybieram się do Rabki z dzieckiem 3,5 roku na początku lipca. Zarezerwowałam
        wstępnie kwatery w pensjonatach: Halny i Papieżówka. Nie byłam jeszcze w Rabce.
        Co sądzisz o tych pensjonatach? Czy ewentualnie mogłabyś polecić jakieś
        miejsce. Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka