Gość: zainteresowana IP: *.152.145.48.dsl.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 10:35 Czy ktos wie ,gdzie mozna znalesc prace,jaka kolwiek! moze byc nawet sprzatanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: SZUKAM PRACY IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.09, 11:03 w urzedzie pracy a jak nie to chodz po firmach i pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: SZUKAM PRACY IP: *.152.150.151.dsl.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 11:47 w urzedzie nic nie ma dla kobiet,to jest ten bol,,,tylko panowie cos znajda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 12:47 Oj chyba Ci jest troche za leniwo szukać pracy,ponieważ pracy jest mnóstwo wystarczy chcieć,w grucznie w sklepie i w nowym potrzebuja sprzedwacy 1276 zl,w marii na klasztornej tez potrzebuja wystarczy popytac i troche poszukać panienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 18:05 praca dla kobiety w cukierni w kauflandzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.09.09, 20:26 może wiecie coś na temat pracy w weekendy np roznoszenie ulotek. mam 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapraszam Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 21:43 Liz jezeli interesuje Cie praca, ale tylko popoludniami, podeslij CV ze zdjeciem(mimo nie pelnego wyksztalcenia) na adres @: swieciakswieciak@wp.pl w temacie "do: Dzialu Rekrutacji". Kontakt z wybranymi osobami w ciagu 3 - 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.09.09, 12:36 zapraszam, co to za praca? jestem również zainteresowana.Może jakies szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: SZUKAM PRACY IP: 188.33.100.* 24.09.09, 18:13 Zapraszam ,ja również chciałabym się coś dowiedzieć o tej pracy.Prosimy o więcej danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: SZUKAM PRACY IP: *.152.149.26.dsl.dynamic.eranet.pl 26.09.09, 14:17 zapraszam ale do jakiej pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sygietynskiego 57 Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 14:22 Tak, tak..Wysyłałem swoje CV do tej śmiesznej firmy na Sygietyńskiego 57..Firma Box-Pak o ile dobrze pamiętam..Poszukiwali pracownika do działu obsługi klienta..Najwidoczniej wykształcenie oraz doświadczenie się nie liczy w tej firmie...A tak w ogóle już trochę wątków na temat tej firmy na forum było.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 11:46 Ja również szukam pracy ale w Świeciu znalezć "dobrą pracę"bez znajomości to jak trafić szóstkę w totka.Mam 30 lat wykształcenie średnie techniczne i szukam pracy takiej,w której moje studia nie byłyby uciążeniem.W biurowcu Mondi zostawiłam 7 aplikacji i nic,we wszystkich sklepach gdzie pozwolili mi zostawić również,nawet w barach gastronomicznych.Odezwało się kilku ale tacy którzy zalegają bardzo często z wypłacaniem wynagrodzenia.Może ktoś zna jakis numer do kogoś z Mondi to z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 15:47 O ! Wysoko dziewczę mierzysz ! Do Mondi do biurowca po średnim to faktycznie masz problem - a znasz chociaż angielski ? A może pchasz się z motyką na księżyc ? A w bankach też szukałaś i nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 15:56 Bardzo śmieszne,gdybyś czytał uważnie to zrozumiałbyś że chodzi mi o pracę fizyczną bo doskonale zdaję sobie sprawę że średnie wykształcenie to w tych czasach nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 10:46 Na Mickiewicza do -80%(obuwniczy) można przysyłać CV, szukają ekspedientki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 11:50 box pak za 900zł na reke bedzie tyrał jak pies ciekawa sytuacja to nie jest ale jak sie nie chciało uczyc to trzeba robic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 17:40 Tak na bylym inblu wisi kartka z informacja o zatrudnieniu sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś