Dodaj do ulubionych

SZUKAM PRACY

IP: *.152.145.48.dsl.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 10:35
Czy ktos wie ,gdzie mozna znalesc prace,jaka kolwiek! moze byc nawet sprzatanie!
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: SZUKAM PRACY IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.09, 11:03
      w urzedzie pracy a jak nie to chodz po firmach i pytaj
      • Gość: zainteresowana Re: SZUKAM PRACY IP: *.152.150.151.dsl.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 11:47
        w urzedzie nic nie ma dla kobiet,to jest ten bol,,,tylko panowie cos znajda
    • Gość: madzia Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 12:47
      Oj chyba Ci jest troche za leniwo szukać pracy,ponieważ pracy jest
      mnóstwo wystarczy chcieć,w grucznie w sklepie i w nowym potrzebuja
      sprzedwacy 1276 zl,w marii na klasztornej tez potrzebuja wystarczy
      popytac i troche poszukać panienko
    • Gość: b Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 18:05
      praca dla kobiety w cukierni w kauflandzie
      • Gość: liz Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.09.09, 20:26
        może wiecie coś na temat pracy w weekendy np roznoszenie ulotek. mam
        17 lat
        • Gość: zapraszam Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 21:43
          Liz jezeli interesuje Cie praca, ale tylko popoludniami, podeslij CV ze zdjeciem(mimo nie pelnego wyksztalcenia) na adres @: swieciakswieciak@wp.pl w temacie "do: Dzialu Rekrutacji". Kontakt z wybranymi osobami w ciagu 3 - 7 dni.
          • Gość: meg Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.09.09, 12:36
            zapraszam, co to za praca? jestem również zainteresowana.Może jakies
            szczegóły?
            • Gość: b Re: SZUKAM PRACY IP: 188.33.100.* 24.09.09, 18:13
              Zapraszam ,ja również chciałabym się coś dowiedzieć o tej pracy.Prosimy o więcej
              danych.
              • Gość: jola Re: SZUKAM PRACY IP: *.152.149.26.dsl.dynamic.eranet.pl 26.09.09, 14:17
                zapraszam ale do jakiej pracy???
                • Gość: sygietynskiego 57 Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 14:22
                  Tak, tak..Wysyłałem swoje CV do tej śmiesznej firmy na
                  Sygietyńskiego 57..Firma Box-Pak o ile dobrze pamiętam..Poszukiwali
                  pracownika do działu obsługi klienta..Najwidoczniej wykształcenie
                  oraz doświadczenie się nie liczy w tej firmie...A tak w ogóle już
                  trochę wątków na temat tej firmy na forum było..
                  • Gość: wercia Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 11:46
                    Ja również szukam pracy ale w Świeciu znalezć "dobrą pracę"bez
                    znajomości to jak trafić szóstkę w totka.Mam 30 lat wykształcenie
                    średnie techniczne i szukam pracy takiej,w której moje studia nie
                    byłyby uciążeniem.W biurowcu Mondi zostawiłam 7 aplikacji i nic,we
                    wszystkich sklepach gdzie pozwolili mi zostawić również,nawet w
                    barach gastronomicznych.Odezwało się kilku ale tacy którzy zalegają
                    bardzo często z wypłacaniem wynagrodzenia.Może ktoś zna jakis numer
                    do kogoś z Mondi to z góry dziękuję.
                    • Gość: henio Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 15:47
                      O ! Wysoko dziewczę mierzysz ! Do Mondi do biurowca po średnim to
                      faktycznie masz problem - a znasz chociaż angielski ? A może pchasz
                      się z motyką na księżyc ? A w bankach też szukałaś i nic ?
                      • Gość: wercia Re: SZUKAM PRACY IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 15:56
                        Bardzo śmieszne,gdybyś czytał uważnie to zrozumiałbyś że chodzi mi o
                        pracę fizyczną bo doskonale zdaję sobie sprawę że średnie
                        wykształcenie to w tych czasach nic.
                        • Gość: Przemek Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 10:46
                          Na Mickiewicza do -80%(obuwniczy) można przysyłać CV, szukają ekspedientki.
                  • Gość: gość Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 11:50
                    box pak za 900zł na reke bedzie tyrał jak pies ciekawa sytuacja to nie jest ale
                    jak sie nie chciało uczyc to trzeba robic:)
                    • Gość: Nati Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 17:40
                      Tak na bylym inblu wisi kartka z informacja o zatrudnieniu sprzedawcy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka