Dodaj do ulubionych

Poddąbie - kwatery - pomóżcie!!

06.01.07, 00:26
czy znacie jakąś fajną kwaterę, w spokojnym miejscu w Poddąbie.
szukałam w internecie i niewiele się pokazuje.

Możecie również polecić mi inną spokojną miejscowość nadmorską i kwaterę?

Pozdrawiam Dorota
Obserwuj wątek
    • ja_goda Re: Poddąbie - kwatery - pomóżcie!! 07.01.07, 11:19
      Poddabie cale jest spokojne, a niewiele sie pokazuje, bo tam niewiele jest. Ja
      zawsze szukam w necie, bylam w roznych miejscach. Ale czego szukasz konkretnie:
      pokoju, domku, apartamentu? I na ile osob?
      • ol2 interesuje mnie... 08.01.07, 23:00
        pokój dla 3 osób + psiak.

to nie musi być Poddąbie, może być inna spokojna miejscowość (ponieważ mam
        córeczkę 3 letnią niepełnosprawną zalezy mi na spokoju).

• ja_goda Re: interesuje mnie... 09.01.07, 09:24
          Generalnie moge polecic kazda lokalizacje w Poddabiu (kwatery sa zazwyczaj nowe
          i dobrze wyposazone), no moze oprocz ulicy Spacerowej, bo to uliczka prowadzaca
          do glownego wejscia na plaze, wzdluz ktorej mieszcza sie sklepiki i bary, nie
          duzo, ale w sezonie moze tam byc troche glosniej.
          www.poddabie.nadmorzem.net/ tutaj masz dosc duzo kwater, bylam tylko w
          tej przy Plazowej 10, zazwyczaj wynajmuje cos wiekszego bo jedziemy wieksza
          grupa. Nie wiem jak bardzo niepelnosprawna jest Twoja coreczka, ale do zeszlego
          roku nie bylo w Poddabiu zjazdu dla wozkow (tzn. kiedys-6 lat temu byl, ale
          morze go zabralo), a zejscie na plaze wiaze sie z pokonaniem dosc duzej ilosci
          schodow.
          Spokojna miejscowoscia jest tez np. Wicie, tam nie bylam, ale znajomi szukajac
          kwatery trafili tam i mowili, ze bardzo sympatycznie.
          • jowitak1 Re: interesuje mnie... 09.01.07, 10:50
            Wicie są super-naprawdę mega-spokój.Ale niestety w czerwcu zeszłego roku
            wytrzymałam tam tylko trzy dnisadW lesie przez który idzie się na plaże są
            masakryczne ilości komarów.O każdej porze dnia,niestety.Naprawde bardzo szkoda
            bo to fajne miejsce do wypoczynku z dziećmi.Może władze jakoś będą z tym walczyć
            (jakieś opryski w okresie wiosennym???)bo to naprawdę odstrasza.
            • ol2 Oliwka jest dzieckiem niewidomym, 09.01.07, 14:20
              ale ruchowo sprawnym. Także nie zalezy mi zjeździe dla wózków.

Jeśli chodzi o Wicie, to chciałabym tam pojechać, ale jak szukam w necie kwater
              to wyświetlają mi się tylko domki lub jakieś ośrodki - a ja po prostu szukam
              spokojnej kwatery prywatnej. I tego nie mogę znaleźć.

dziękuję Wam dziewczyny Bardzo za pomoc!

Pozdrawiam Dorota
              • ja_goda Re:jeszcze jeden link 09.01.07, 14:43
                www.poddabie.abcwypoczynku.pl/1_abcwypoczynku_go,objectQQstart,0.html
                tu jest duzo kwater, problem w Poddabiu polega na tym, ze tam sa glownie
                apartamenty i domki dla wiekszej ilosci osob, ja jesli jade sama dziecmi w
                czerwcu to wynajmuje zawsze pokoj w tawernie Murena (bardzo mili wlasciciele i
                rozsadna cena tylko nie wiem czy mozna z psem), to jest co prawda wlasnie przy
                Spacerowej, ale przed sezonem to nie przeszkadza.
                Pozdrawiam.
                • ol2 Jeszcze raz dziękuję... 09.01.07, 22:29
                  Pani za pomoc!

Pozdrawiam serdecznie Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka