ol2 06.01.07, 00:26 czy znacie jakąś fajną kwaterę, w spokojnym miejscu w Poddąbie. szukałam w internecie i niewiele się pokazuje. Możecie również polecić mi inną spokojną miejscowość nadmorską i kwaterę? Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_goda Re: Poddąbie - kwatery - pomóżcie!! 07.01.07, 11:19 Poddabie cale jest spokojne, a niewiele sie pokazuje, bo tam niewiele jest. Ja zawsze szukam w necie, bylam w roznych miejscach. Ale czego szukasz konkretnie: pokoju, domku, apartamentu? I na ile osob? Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 interesuje mnie... 08.01.07, 23:00 pokój dla 3 osób + psiak. to nie musi być Poddąbie, może być inna spokojna miejscowość (ponieważ mam córeczkę 3 letnią niepełnosprawną zalezy mi na spokoju). Odpowiedz Link Zgłoś
ja_goda Re: interesuje mnie... 09.01.07, 09:24 Generalnie moge polecic kazda lokalizacje w Poddabiu (kwatery sa zazwyczaj nowe i dobrze wyposazone), no moze oprocz ulicy Spacerowej, bo to uliczka prowadzaca do glownego wejscia na plaze, wzdluz ktorej mieszcza sie sklepiki i bary, nie duzo, ale w sezonie moze tam byc troche glosniej. www.poddabie.nadmorzem.net/ tutaj masz dosc duzo kwater, bylam tylko w tej przy Plazowej 10, zazwyczaj wynajmuje cos wiekszego bo jedziemy wieksza grupa. Nie wiem jak bardzo niepelnosprawna jest Twoja coreczka, ale do zeszlego roku nie bylo w Poddabiu zjazdu dla wozkow (tzn. kiedys-6 lat temu byl, ale morze go zabralo), a zejscie na plaze wiaze sie z pokonaniem dosc duzej ilosci schodow. Spokojna miejscowoscia jest tez np. Wicie, tam nie bylam, ale znajomi szukajac kwatery trafili tam i mowili, ze bardzo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: interesuje mnie... 09.01.07, 10:50 Wicie są super-naprawdę mega-spokój.Ale niestety w czerwcu zeszłego roku wytrzymałam tam tylko trzy dniW lesie przez który idzie się na plaże są masakryczne ilości komarów.O każdej porze dnia,niestety.Naprawde bardzo szkoda bo to fajne miejsce do wypoczynku z dziećmi.Może władze jakoś będą z tym walczyć (jakieś opryski w okresie wiosennym???)bo to naprawdę odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Oliwka jest dzieckiem niewidomym, 09.01.07, 14:20 ale ruchowo sprawnym. Także nie zalezy mi zjeździe dla wózków. Jeśli chodzi o Wicie, to chciałabym tam pojechać, ale jak szukam w necie kwater to wyświetlają mi się tylko domki lub jakieś ośrodki - a ja po prostu szukam spokojnej kwatery prywatnej. I tego nie mogę znaleźć. dziękuję Wam dziewczyny Bardzo za pomoc! Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ja_goda Re:jeszcze jeden link 09.01.07, 14:43 www.poddabie.abcwypoczynku.pl/1_abcwypoczynku_go,objectQQstart,0.html tu jest duzo kwater, problem w Poddabiu polega na tym, ze tam sa glownie apartamenty i domki dla wiekszej ilosci osob, ja jesli jade sama dziecmi w czerwcu to wynajmuje zawsze pokoj w tawernie Murena (bardzo mili wlasciciele i rozsadna cena tylko nie wiem czy mozna z psem), to jest co prawda wlasnie przy Spacerowej, ale przed sezonem to nie przeszkadza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Jeszcze raz dziękuję... 09.01.07, 22:29 Pani za pomoc! Pozdrawiam serdecznie Dorota Odpowiedz Link Zgłoś