Gość: magda IP: *.uz.zgora.pl 13.02.07, 08:23 Pytanie jak w temacie. Szukam w necie i nic ciekawego nie znalazłam. Może ktos z Was był na takich wczasach w zeszłym roku.Podajcie namiary. Najchętniej ośroki wypoczynkowe w zachodniopomorskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DomGrzybek Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.eranet.pl 13.02.07, 14:37 Jak w zachodniopomorskim, to polecam Grzybowo. www.domgrzybek.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary grzybowiak Podgrzybek IP: *.toya.net.pl 15.02.07, 20:20 Jak w zachodniopomorskim, to też polecam Grzybowo - z tym że Pensjonat Podgrzybek. Niedaleko dawnej JOLI - takiej wspaniałej knajpy, gdzie kiedyś można było najeść się golonki, szynki konserwowej, flaków i czekolad - wszystko to prosto i wyłącznie z pobliskiej Baltony. I właśnie mój Podgrzybek znajduje się blisko nie tylko dawnej Joli, ale i starego, dobrego lokalu o nazwie INKA, dziś sklep spożywczey. A na protiw kolo z Wrocławia zapodał z budy najpelsze szaszłyki świata! Dobre dzieje, co nie Grzybek..? Kultowe czasy, chłopie..A teraz? Musisz się łasić w internecie do łodziaków, poznaniaków, wrocławiaków, żeby Grzybek ci odwiedzili.. Za to mój Podgrzybek odwiedzany jest nie tylko w sezonie. Wpadnij pod sklep, zdradzę tajemnicę sukcesu. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fala w Lazach Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:45 Sprawdz oferte OW Fala w Lazach. Maja tam wczasy z animacjami dla dzieci. Wiem ze jest domowe przedszkole, dzieciaki maja organizowane dyskoteki, ogniska, zawody sportowe, a wszystko pod okiem wykwaliikowanej animatorki. Dla rodzicow jest fitness,silownia, dyskoteki i ogniska, w ubieglym roku byly kursy tanca. Lazy to mala miejscowos za Mielnem, z jednej strony morze z drugiej jezioro. Ogolnie jest cicho i spokojnie. ich strona to www.fala1.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hawranek10 Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? 15.02.07, 12:43 zobacz poddąbie domki lub ow lazur hotel bałtyk sianożęty www.bursztyn.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechorze:) Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:11 Zapraszam do Niechorza!www.dworek.prawdzic.pl Wszelkie pytania i rezerwacja na mila: wojciechgorecki5@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny homańcza Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:43 zajrzyj na www.wakacjezmisiem.pl - tam są wyłącznie oferty dla rodzin z dziećmi. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 05:56 Witam mogę zaproponować mieszkanie w Łebie bardzo blisko plaży z aneksem kuchennym, łazienką, pokojem z balkonem na parterze z miejscem parkingowym, z placem zabaw w pobliżu, w spokojnym, cichym miejscu. Mieszkanie słoneczne, odnowione z pełnym wyposażeniem kuchni, TV + kablówka cena od 120 - 130 za dobę w zależności od ilości zarezerwowanych dni. podaję maila kac.kasia8@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechorze:) Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:12 Zapraszam do Niechorza!www.dworek.prawdzic.pl Wszelkie pytania i rezerwacja na mila: wojciechgorecki5@wp.pl lub wojciech_gorecki@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? 24.02.07, 14:58 Hej ja nie reklamuję nikogo więc tylko powiem Ci że polecam DĄBKI jako miejscowość dla rodzin z małumi dziećmi, dlatego że mozna tam spokojnie odpoczywać - byłam w zeszłym roku w czerwcu i nie było tłumów (choć pod koniec czerwca się zaczęły) również znajomi ratownicy mówią że to jedyna miejscowość dla rodzin z maluchami gdzie mozna naprawdę fajnie odpocząć, nie ma po nocach dyskotek szumu i mozna sie wyspać, oczywiście są atrakcje typowo nadmorskie, dla dzieci raj, jest i las i plaża morze i dużo dla dzieci huśtawki, placyki zabaw, samochodziki itp mozna dobrze zjeść, nie jest drogo, rybki są tanie jak barszcz. W czerwcu ( ja akurat byłam) dla dzieci RAJ pełno maluchów, jest typowo dziecieca miejscowość gdzie dzieci z rodzicami dziadkami bawią się na każdym kroku, Jest też jezioro gdzie mozna nurkować serfować bardzo blisko morza, jest super ! Byłam na całym wybrzeżu zachodnim i dla dzieci polecam tą miejscowość, jest to taka wioska rybacka w lesie - jeśli ktoś mimo dziecka lubi imprezować w dyskotekach itp to moze mu nie odpowiadać, chociaż w mieście były tez jakieś imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter fajny portal w trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:50 witam ostatnio planowalem wyjazd nad morze i znalazlem swietna stronke www.go-gdansk.com zalatwili mi fajny hotelik z grosze i zaproponowali mi prywatnego asystenta raz z niego skorzystalem i naprawde polecam przyjechal po mnie oprowadzil po gdansku i wieczorkiem zaprowadzil za roczke do klubu a na dodatek tym przewodnikiem byla fajna dziewczyna D naprawde wypas ceny maja spoko Polecam www.go-gdansk.com Piter Odpowiedz Link Zgłoś