Dodaj do ulubionych

Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE??

IP: *.uz.zgora.pl 13.02.07, 08:23
Pytanie jak w temacie. Szukam w necie i nic ciekawego nie znalazłam. Może
ktos z Was był na takich wczasach w zeszłym roku.Podajcie namiary.
Najchętniej ośroki wypoczynkowe w zachodniopomorskim.
Obserwuj wątek
    • Gość: DomGrzybek Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.eranet.pl 13.02.07, 14:37
      Jak w zachodniopomorskim, to polecam Grzybowo.
      www.domgrzybek.com
      • Gość: stary grzybowiak Podgrzybek IP: *.toya.net.pl 15.02.07, 20:20
        Jak w zachodniopomorskim, to też polecam Grzybowo - z tym że Pensjonat
        Podgrzybek. Niedaleko dawnej JOLI - takiej wspaniałej knajpy, gdzie kiedyś
        można było najeść się golonki, szynki konserwowej, flaków i czekolad - wszystko
        to prosto i wyłącznie z pobliskiej Baltony. I właśnie mój Podgrzybek znajduje
        się blisko nie tylko dawnej Joli, ale i starego, dobrego lokalu o nazwie INKA,
        dziś sklep spożywczey. A na protiw kolo z Wrocławia zapodał z budy najpelsze
        szaszłyki świata! Dobre dzieje, co nie Grzybek..? Kultowe czasy, chłopie..A
        teraz? Musisz się łasić w internecie do łodziaków, poznaniaków, wrocławiaków,
        żeby Grzybek ci odwiedzili..
        Za to mój Podgrzybek odwiedzany jest nie tylko w sezonie. Wpadnij pod sklep,
        zdradzę tajemnicę sukcesu.
        pozdro
    • Gość: Fala w Lazach Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:45
      Sprawdz oferte OW Fala w Lazach. Maja tam wczasy z animacjami dla dzieci. Wiem
      ze jest domowe przedszkole, dzieciaki maja organizowane dyskoteki, ogniska,
      zawody sportowe, a wszystko pod okiem wykwaliikowanej animatorki. Dla rodzicow
      jest fitness,silownia, dyskoteki i ogniska, w ubieglym roku byly kursy tanca.
      Lazy to mala miejscowos za Mielnem, z jednej strony morze z drugiej jezioro.
      Ogolnie jest cicho i spokojnie. ich strona to www.fala1.pl
    • hawranek10 Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? 15.02.07, 12:43
      zobacz poddąbie domki lub ow lazur hotel bałtyk
      sianożęty www.bursztyn.net.pl
      • Gość: niechorze:) Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:11
        Zapraszam do Niechorza!www.dworek.prawdzic.pl Wszelkie pytania i rezerwacja na
        mila: wojciechgorecki5@wp.pl
    • Gość: czarny homańcza Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:43
      zajrzyj na www.wakacjezmisiem.pl - tam są wyłącznie oferty dla rodzin z
      dziećmi.
      Pzdr
    • Gość: kasia Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 05:56
      Witam
      mogę zaproponować mieszkanie w Łebie bardzo blisko plaży z aneksem kuchennym,
      łazienką, pokojem z balkonem na parterze z miejscem parkingowym, z placem zabaw
      w pobliżu, w spokojnym, cichym miejscu. Mieszkanie słoneczne, odnowione z
      pełnym wyposażeniem kuchni, TV + kablówka
      cena od 120 - 130 za dobę w zależności od ilości zarezerwowanych dni.
      podaję maila kac.kasia8@wp.pl
      pozdrawiam
    • Gość: niechorze:) Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:12
      Zapraszam do Niechorza!www.dworek.prawdzic.pl Wszelkie pytania i rezerwacja na
      mila: wojciechgorecki5@wp.pl lub wojciech_gorecki@op.pl
    • bammbi Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? 24.02.07, 14:58
      Hej
      ja nie reklamuję nikogo więc tylko powiem Ci że polecam DĄBKI jako miejscowość
      dla rodzin z małumi dziećmi, dlatego że mozna tam spokojnie odpoczywać - byłam
      w zeszłym roku w czerwcu i nie było tłumów (choć pod koniec czerwca się
      zaczęły) również znajomi ratownicy mówią że to jedyna miejscowość dla rodzin z
      maluchami gdzie mozna naprawdę fajnie odpocząć, nie ma po nocach dyskotek szumu
      i mozna sie wyspać, oczywiście są atrakcje typowo nadmorskie, dla dzieci raj,
      jest i las i plaża morze i dużo dla dzieci huśtawki, placyki zabaw,
      samochodziki itp mozna dobrze zjeść, nie jest drogo, rybki są tanie jak
      barszcz. W czerwcu ( ja akurat byłam) dla dzieci RAJ pełno maluchów, jest
      typowo dziecieca miejscowość gdzie dzieci z rodzicami dziadkami bawią się na
      każdym kroku, Jest też jezioro gdzie mozna nurkować serfować bardzo blisko
      morza, jest super ! Byłam na całym wybrzeżu zachodnim i dla dzieci polecam tą
      miejscowość, jest to taka wioska rybacka w lesie - jeśli ktoś mimo dziecka lubi
      imprezować w dyskotekach itp to moze mu nie odpowiadać, chociaż w mieście były
      tez jakieś imprezy
    • Gość: piter fajny portal w trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:50
      witam ostatnio planowalem wyjazd nad morze i znalazlem swietna stronke
      www.go-gdansk.com zalatwili mi fajny hotelik z grosze i zaproponowali mi
      prywatnego asystenta raz z niego skorzystalem i naprawde polecam przyjechal po
      mnie oprowadzil po gdansku i wieczorkiem zaprowadzil za roczke do klubu smile
      a na dodatek tym przewodnikiem byla fajna dziewczyna big_grinD
      naprawde wypas ceny maja spoko

Polecam

www.go-gdansk.com

Piter
    • czarnula28 Re: Wczasy dla matki, ojca z dzieckiem- GDZIE?? 25.02.07, 07:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka