gringo68 Re: Lasty czy Firsty?? 13.03.07, 12:08 Jeśli jesteś na 100% pewna, że rezerwując w np. styczniu dostaniesz latem urlop w danym okresie i brak przeslanek do innych zdarzeń które mogłyby ci przeszkodzić w tym wyjeździe to rezerwuj first minute. Jeśli o mnie chodzi, to mam upatrzone miejsce i hotel i czekam z wykupieniem wczasów do tygodnia-półtora przed rozpoczęciem imprezy. Zwykle wtedy można zaoszczedzić ok. 15% ceny cennikowej - w wyjazdach rzędu 2500 zł jest to 200- 300 zl. Nigdy nie miałem problemu z brakiem miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
emy81 Re: Lasty czy Firsty?? 13.03.07, 12:18 Dzieki,a wiesz może który hotel w egipcie warto wybrac albo grecji?? tak za ok. 1600zł Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Lasty czy Firsty?? 13.03.07, 12:35 W Grecji mogę ci polecić hotel Zafiria w Matali na południu wyspy. 45 euro za dwojkę ze śniadaniem w sezonie. Wrzuć nazwę w google. Niestety dojazd indywidualny, ale i to jest do przejścia - Centralwings do Heraklionu, a stamtad autobusem rejsowym do Matali... Odpowiedz Link Zgłoś
emy81 Re: Lasty czy Firsty?? 13.03.07, 12:42 dzięki ale mnie chodziło raczej o wyjazd z biurem podróży pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś