kropek-69 17.04.07, 18:21 Łódzkie biuro podróży Hentur ma w swej ofercie kolonie w Soczewce niedaleko Płocka.Jeśli ktoś wysyłał tam swoje dzieci ,to bardzo prosze o opinię na temat osrodka,kadry i programu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Kolonie w Soczewce 17.04.07, 19:26 Musze sie podzielic- bylam w Soczewce na zlocie internetowym portalu maluchuy.pl. to nie byl moj pierwszy zlot. po pierwsze- osrodek naobecywal cudow a pozniej czajnikow nie bylo w pokojach po drugie- grill (uzgodniony wczesniej bo to nasz zelazny punkt programu) odbyl sie z fochem. Obsluga zachowywala sie tak przy malych dzieciach z matkami (ciagle napominanie) ze nie wyobrazam sobie tam wpuscic mlodziezy szkolnej. tym bardziej ze tam nie ma gdzie po prostu pobiegac- sa konie, ale przeciez dzieci nie beda non stop na koniach jezdzic, poza tym wypielegnowane trawniki, zadnego placu zabaw. Kolezanka pare miesiecy pozniej byla tam z klasa z ogolniaka jako wychowawczyni- w pore nie skojarzyla nazwy a nie ona zalatwiala i powiedziala ze obsluga na licealistow reagowala tak samo jak na trzylatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Kolonie w Soczewce 17.04.07, 23:04 Moje dziecko bylo w tym samym miejscu z tym samym biurem trzy lata temu. Pojechali spora grupą ze szkoły ze swoimi nauczycielami, więc o kadrze proponowanej przez biuro nic nie wiem. Ogólnie tak sobie było. Jedzenie oszczędne, mało urozmaicone (moje dziecko nawykłe do warzyw i ogolnie zdrowej kuchni raczej nie uzyło). program wypelniali nauczyciele, więc nie było żle, ale przy gorszej pogodzie to nędza, nie ma co tam robić. atrakcja były konie - stajnia przez płot, były wycieczki bryczką. standart ośrodka nie zachwycił mnie. Ogólnie na 3+, żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś