Dodaj do ulubionych

Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu?

29.05.03, 03:04
No właśnie - jak w temacie. Może się tam spotkamy? Mam półtoraroczną córkę i
3-miesięcznego synka. Jadę od 6 do 28 czerwca.
Obserwuj wątek
    • g.o.o.h Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 30.05.03, 10:15
      hejsmile
      ja będe w Jastarni od 14 do 28 czerwca...nie wiem, czy to bardzo blisko, ale
      moze się spotkamysmile

pozdrawiam

Gooh i 2 latek Bruno
    • marzennak Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 01.06.03, 08:59
      Cześć.Będę w Chłapowie od 19 czerwca z moimi dwiema dziewczynami lat 3,5 i 7,5.
      Będziemy mieszkać na Zielonej. Od 21 sama,bo mąż będzie jeździł do pracy w
      Gdyni.Może się spotkamy?
      • aceria Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 09.06.03, 03:18
        Wyjeżdżamy dopiero w tę sobotę, bo mąż musi być jeszcze w pracy. Będziemy
        mieszkać na kempingu "Róża Wiatrów" do 5-go lipca. Bardzo chętnie się z tobą
        zobaczę. Tylko jak sie umówimy?
        Gdzie będziesz mieszkać - na kwaterach czy u rodziny?
        Znasz może Chłapowo? Fajnie tam? Ja pierwszy raz jadę na Hel i nie mam pojęcia
        jak tam jest...
        • marzennak Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 14.06.03, 08:38
          Nie wiem,czy zdążysz zajrzeć przed wyjazdem. Chłapowo jest fajne i spokojne.Co
          prawda mało atrakcji dla dzieci, ale jeśli jest pogoda to dzieciakom wystarczy
          piasek na plaży. Zielona jest po drugiej stronie ulicy niż "Róża Wiatrów", w
          stronę Jastrzębiej.Koło przystanku PKS skręcasz w lewo (do kościoła).Może tam
          wejdziesz i zapytasz o Marzenę z dwiema córkami? Jeśli nie to ja cię poszukam.
    • cesarus Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 11.06.03, 18:27
      my jedziemy do władysławowa 13 czerwca. niestety tylko na tydzień, ale dobre i
      to. Nie wiem gdzie będziemy mieszkać w tym roku, bo w naszym stałym miejscu nie
      było już wolnych pokoi. Tego adresu jeszcze nie znam bo rezerwował miejsce
      mąż.... (Ładnie to o mnie świadczy....) Jeszcze wróce tu przed wyjazdem i
      dopiszę.
      pozdrawiam
      ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka