aceria 29.05.03, 03:04 No właśnie - jak w temacie. Może się tam spotkamy? Mam półtoraroczną córkę i 3-miesięcznego synka. Jadę od 6 do 28 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.o.o.h Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 30.05.03, 10:15 hej ja będe w Jastarni od 14 do 28 czerwca...nie wiem, czy to bardzo blisko, ale moze się spotkamy pozdrawiam Gooh i 2 latek Bruno Odpowiedz Link Zgłoś
marzennak Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 01.06.03, 08:59 Cześć.Będę w Chłapowie od 19 czerwca z moimi dwiema dziewczynami lat 3,5 i 7,5. Będziemy mieszkać na Zielonej. Od 21 sama,bo mąż będzie jeździł do pracy w Gdyni.Może się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
aceria Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 09.06.03, 03:18 Wyjeżdżamy dopiero w tę sobotę, bo mąż musi być jeszcze w pracy. Będziemy mieszkać na kempingu "Róża Wiatrów" do 5-go lipca. Bardzo chętnie się z tobą zobaczę. Tylko jak sie umówimy? Gdzie będziesz mieszkać - na kwaterach czy u rodziny? Znasz może Chłapowo? Fajnie tam? Ja pierwszy raz jadę na Hel i nie mam pojęcia jak tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
marzennak Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 14.06.03, 08:38 Nie wiem,czy zdążysz zajrzeć przed wyjazdem. Chłapowo jest fajne i spokojne.Co prawda mało atrakcji dla dzieci, ale jeśli jest pogoda to dzieciakom wystarczy piasek na plaży. Zielona jest po drugiej stronie ulicy niż "Róża Wiatrów", w stronę Jastrzębiej.Koło przystanku PKS skręcasz w lewo (do kościoła).Może tam wejdziesz i zapytasz o Marzenę z dwiema córkami? Jeśli nie to ja cię poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Czy ktoś jedzie do Chłapowa w czerwcu? 11.06.03, 18:27 my jedziemy do władysławowa 13 czerwca. niestety tylko na tydzień, ale dobre i to. Nie wiem gdzie będziemy mieszkać w tym roku, bo w naszym stałym miejscu nie było już wolnych pokoi. Tego adresu jeszcze nie znam bo rezerwował miejsce mąż.... (Ładnie to o mnie świadczy....) Jeszcze wróce tu przed wyjazdem i dopiszę. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś