Dodaj do ulubionych

wakacje w RABCE

04.06.03, 11:11
W drugiej połowie czerwca wybieram się z Basią (niecałe 3 lata) w Gorce do
Rabki, a dokładnie do Ponic, 6 km od Rabki. Jeśli ktoś z Was był w tej
okolicy, to proszę o kilka słów na temat atrakcji dla małych dzieci.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mamabasi Re: wakacje w RABCE 04.06.03, 11:14
      To jeszcze ja. Czy podobało się Wam w Rabce? Czy jest to, Waszym zdaniem, dobre
      miejsce na wakacje z małym dzieckiem.
      • beas1 Re: wakacje w RABCE 04.06.03, 21:46
        Hej !
        Jestem z Rabki, napisz co dokładnie chcesz wiedzieć a postaram się pomóc.

Beata mama Marcinka
        • mamabasi Re: wakacje w RABCE 05.06.03, 12:01
          Napisz, gdzie są fajne place zabaw, basen przystosowany do małych dzieci
          (słyszałam, że w okolicach Rabki jest jakiś kompleks basenów, ale koleżanka,
          która mi o tym mówiła, nie była pewna, czy to właśnie tam)i inne miejsca, w
          których podobałoby się trzylatkowi.
          • beas1 Re: wakacje w RABCE 05.06.03, 20:54
            Moje dziecko dopiero skończyło roczek, więc nie mam doświadczenia co może
            podobać sie u nas trzylatkowi.
            Z Twojego postu wynika, że będziecie mieć do dyspozycji samochód - bo bez
            niego w Ponicach byłoby ciężko. Jedyne place zabaw są w Rabczańskim parku-
            dużym i bardzo ładnym. W Rabce jest basen odkryty i niepodgrzewają wody z
            małym basenikiem dla dzieci. Nie wien czy dla trzylatki nie jest za zimna woda
            (pobierają ją z ujęcia górskiej rzeki, a ogrzewa słońce) Co do kompleksu
            basenów to o ile mi wiadomo najbliższy jest oddalony o 30 km.
            Basi może się spodobać skansen kolejowy (duże i fajne lokomotywy), przejażdżka
            pociągiem retro, przejażdżka dorożkami konnymi, jest też Rabkoland- duży park
            rozrywki, muszla koncertowa w której w sezonie są wystepy dla dzieci, ...nic
            więcej nie przychodzi mi do głowy...
            Zdecydowanie największą zaletą Rabki jest kiimat, dużo zieleni i miejsc do
            spacerowania no i jest to super baza wypadowa w góry - polecam wycieczki
            piesze..., wypad do Zakopanego, Niedzicy...
            Jak masz jakieś pytania to pisz....

Pozdrawiam Beata
            • mamabasi Re: wakacje w RABCE 06.06.03, 10:49
              Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Gosia
              • mammamija Re: wakacje w RABCE 07.06.03, 23:44
                Będę w Rabce od 9 czerwca- szukajcie niebieskiej koszulki- z przodu napis
                eDziecko, a z tyłu www.edziecko.pl Po obu stronach koszulki, "przyczepione do
                rękawów" będą moje kochane chłopaki- oba takie same bo bliźniaki- Kuba i Michał.
                Mam nadzieję,że będzie super...
                Mammamija
                • mammamija Re: wakacje w RABCE 08.06.03, 10:35
                  Napisy oczywiście odwrotnie- koszulkę miałam tyłem na przód...
                  smile))))))))))))))
                  Mammamija
        • kacha222 Re: wakacje w RABCE 13.06.03, 08:26
          CZEŚĆ
          jadę do Rabki około 7 lipca z synkiem 3 latka. Może się gdzieś spotkmay na
          spacerkach??? daj znać
          arkasia@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka