ewail 12.06.03, 12:32 Mam ogromną ochotę wybrać się na Słowację w sierpniu ze względu na wodę w basenach termalnych!!! Jeżeli ktoś był,to bardzo proszę podzielić się ze mną wrażeniami!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia_edziecko Re: Słowacja??? 12.06.03, 13:14 Nie wiem, czy o tych samych basenach myślimy - ja byłam w okolicy (szeroko rozumianej) Dolnego Kubina, nie pamiętam nazwy miejscowości. Szczerze przyznam, że nie wyglądało to szczególnie zachęcająco. W basenie nie byłam, nie wiem też jakie właściwości leczniecze mają owe wody. Faktem jest, że byłam tam zimą (ale oczywiście baseny były ciepłe i siedzieli w nich ludzie, całe mnóstwo ludzi), może dlatego wydało mi się to trochę zaniedbane. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag Re: Słowacja??? 12.06.03, 16:41 My bardzo chcieliśmy pojechać na Słowację i pokąpać sie w ciepłych basenach, ale nam w tym roku się nie udało i nie uda - już mamy rezerwacje gdzie indziej. Ale byliśy w zeszłym roku jesienią i było super. NIe wiem dokładnie gdzie byliśmy (bo to był grupowy wyjazd), ale najprawdopodobniej Oravice - niezbyt zachęcające, choć można posiedzieć w ciepłej wodzie. Za to wydaje mi sie że fajne są Besenova i Rajec - w zeszłym roku oglądałam w internecie, ale już nie pamiętam gdzie Można i znaleźć tąpieliska z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Spróbuj może poszukać na www.pascal.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agasz3 Re: Słowacja??? 12.06.03, 18:15 Ze względdu na to, ze mamy blisko-b. częto jeździmy na baseny do Bardejowa i Vyżnych Rużbachó- te ostatnie sa blisko granicy w ładnym krajobrazowo miejscu- baseny nie są duże ale zadbane , czyste. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś