Dodaj do ulubionych

Słowacja???

12.06.03, 12:32
Mam ogromną ochotę wybrać się na Słowację w sierpniu ze względu na wodę w
basenach termalnych!!! Jeżeli ktoś był,to bardzo proszę podzielić się ze mną
wrażeniami!!!
Obserwuj wątek
    • kicia_edziecko Re: Słowacja??? 12.06.03, 13:14
      Nie wiem, czy o tych samych basenach myślimy - ja byłam w okolicy (szeroko
      rozumianej) Dolnego Kubina, nie pamiętam nazwy miejscowości.
      Szczerze przyznam, że nie wyglądało to szczególnie zachęcająco. W basenie nie
      byłam, nie wiem też jakie właściwości leczniecze mają owe wody. Faktem jest, że
      byłam tam zimą (ale oczywiście baseny były ciepłe i siedzieli w nich ludzie,
      całe mnóstwo ludzi), może dlatego wydało mi się to trochę zaniedbane.
    • aneczkag Re: Słowacja??? 12.06.03, 16:41
      My bardzo chcieliśmy pojechać na Słowację i pokąpać sie w ciepłych basenach,
      ale nam w tym roku się nie udało i nie uda - już mamy rezerwacje gdzie indziej.
      Ale byliśy w zeszłym roku jesienią i było super. NIe wiem dokładnie gdzie
      byliśmy (bo to był grupowy wyjazd), ale najprawdopodobniej Oravice - niezbyt
      zachęcające, choć można posiedzieć w ciepłej wodzie. Za to wydaje mi sie że
      fajne są Besenova i Rajec - w zeszłym roku oglądałam w internecie, ale już nie
      pamiętam gdzie sad Można i znaleźć tąpieliska z kilkoma basenami i zjeżdżalniami.
      Spróbuj może poszukać na www.pascal.onet.pl
      • agasz3 Re: Słowacja??? 12.06.03, 18:15
        Ze względdu na to, ze mamy blisko-b. częto jeździmy na baseny do Bardejowa i
        Vyżnych Rużbachó- te ostatnie sa blisko granicy w ładnym krajobrazowo miejscu-
        baseny nie są duże ale zadbane , czyste. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka