Dodaj do ulubionych

Krynica Górska

17.06.03, 14:10
Cześć
Mam pytanie. Wybieramy się z naszą małą do Krynicy na tydzień. Chcemy
pojechać w sierpniu bedzie wtedy miała 3 miesiące. Czy w Krynicy są miejsca
do spacerowania z wózkiem, nie wiem czy takie małe dziecko mozna już nosić w
nosidełku.
pozdrawiam Kssia
Obserwuj wątek
    • aniaop Re: Krynica Górska 17.06.03, 15:05
      My jedziemy z nasza mala do Krynicy we wrzesniu. Co prawda ona sama juz chodzi,
      ale w nowych miejscach jazda wozkiem tez nie wzgardzi. A w Krynicy naprawde
      jest wiele wspanialych miejsc do wozkowych spacerow. A jesli chodzi o
      nosidelko, to czemu nie? Moja byla noszona od 2 miesiaca, a jak miala 4 bylismy
      na wakacjach w Bialowiezy i gro czasu spedzala u taty na brzuchu w nosidle,
      nawet spala.
    • gruszka_edziecko Re: Krynica Górska 17.06.03, 20:37
      W Krynicy z wózkiem jest bardzo wygodnie, jak dla mnie lepiej niż w rodzinnej
      Warszawie. Całe centrum Krynicy jest stosunkowo niedawno brukowane nowoczesną
      kostką, wszędzie pamiętano o zjazdach dla wózków, obniżonych krawężnikach itp.
      Poza centrum tak dobrze juz nie jest, ale też nie najgorzej. My chodziliśmy z
      wózkiem również po łagodniejszych szlakach spacerowych wokół miasta-tyle, że z
      parasolką.
      • kasik_dwa Re: Krynica Górska 06.06.14, 18:08
        Jakie szlaki w okolicy Krynicy możecie polecić na wycieczki ze spacerówką na pompowanych kółkach?
        • xxcichyxx Re: Krynica Górska 08.06.14, 22:07
          Witam,

Również jestem zainteresowany szlakami, my również wybieramy sie w sierpniu tyle ze z 6 miesiecznym maluszkiem smile
          Możecie polecić sprawdzone kwatery w Krynicy??

kasik_dwa napisała:

> Jakie szlaki w okolicy Krynicy możecie polecić na wycieczki ze spacerówką na po
          > mpowanych kółkach?
          • kasik_dwa Re: Krynica Górska 11.06.14, 11:59
            Znalazłam na sieci bloga: blogagimamy.blogspot.com/2013/08/krynica-zdroj-pobyt-z-4-miesiecznym.html
            Niestety nie zachęca. Ale mam nadzieję że nie będzie bardzo źle i będzie można trochę pochodzić i odpocząć. Nasz synek będzie trochę starszy - skończy rok i też wybieramy się w sierpniu. W sprawie kwater się nie orientowałam. Znaleźliśmy hotel pod krynicą 4* z cenami promocyjnymi wychodzi jak w kwaterze i na to się zdecydowaliśmy
            • xxcichyxx Re: Krynica Górska 12.06.14, 22:10
              Mozesz dac namiar na ten hotel pod Krynicą?? My szukamy kwatery w miare blisko deptaka, ale jak bedzie dobra cena to moze sie zdecydujemy, wiec bede wdzieczny za namiar.

kasik_dwa napisała:

> Znalazłam na sieci bloga: blogagimamy.blogspot.com/2013/08/krynica-zdroj-pobyt-z-4-miesiecznym.html
              > Niestety nie zachęca. Ale mam nadzieję że nie będzie bardzo źle i będzie można
              > trochę pochodzić i odpocząć. Nasz synek będzie trochę starszy - skończy rok i t
              > eż wybieramy się w sierpniu. W sprawie kwater się nie orientowałam. Znaleźliśmy
              > hotel pod krynicą 4* z cenami promocyjnymi wychodzi jak w kwaterze i na to się
              > zdecydowaliśmy
              • kasik_dwa Re: Krynica Górska 15.06.14, 14:47
                Hotel Pegaz - przy tygodniu wychodzi po 66 zł ze śniadaniem i basenem. Wprawdzie nie jest to sama krynica tylko przy wyciagu na jaworzynę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka