11.07.07, 17:10
Znalazłem stronkę, gdzie simplus wychodzi z inicjatywą i przybliża nam mniej znane miejsca, które warto odwiedzić: hitylata.pl

Bardzo mi się podoba ta akcja, gdyż w naszym kraju jest wiele miejsc, które warto odwiedzić, a po prostu o nich nie słyszymy. A może ktoś z was zaprosi do siebie ekpię?
Obserwuj wątek
    • rradomski1 Re: Hity Lata 11.07.07, 21:39
      swietna inicjatywa, jestem przekonany, ze gdyby ekipa hitow lata wpadla w
      okolice liwca znalazlaby ogrom miejsc uroczych. moze wpadnie, trzaby zaprosic
      chlopakow smile
      • madzia9676 Re: Hity Lata 23.07.07, 11:52
        chłopaki, to zróbcie tak, że nakręćcie filmiki ze swoich miejscowości, dużych
        czy małych i wstawcie na serwis hitylata.pl mało kto widzi ale można w niego
        także ingerować bo w zakładce hiciory jest możliwość doawania swojego materiału.
        naprawdę polecam, zobaczyłabym wreszcie jaieś nowe miejsca na wypad wakacyjny i
        może bym sobie pojechala, czemu niewink
      • grandepunto Re: Hity Lata 26.07.07, 15:57
        Brawo dla tego kto to wymyslił.naprawde wszyscy uciekaja na wakacje aby tylko
        nie spedzac ich w Polsce bo podobno nie ma fajnych miejsc,bo za duzo ludzi,a
        jednak nieprawda.Super pomysł.
    • martensss4 Re: Hity Lata 17.07.07, 20:00
      ja z wielkiego miasta to nie bardzo mam gdzie zapraszac, ale rzeczywiscie bardzo
      mi sie podoba to co zrobil plus. polaczenie reklamy z promocjamiejscowosci,
      pomyslowe smile
      • looodz Re: Hity Lata 19.07.07, 13:07
        Fajnie że nie pokazują tylko północnej Polski - mi już się znudziło jeżdżenie co
        lato nad morze. Miło odwiedzić jakąś nieznaną południową mieścinę (Bałtów) i
        pobawić się w niej. a filmiki fajne tam umieszczają hehe no i ten chłopak
        prowadzący niczego sobie hihiwink
    • alek06 Re: Hity Lata 30.07.07, 12:53
      bardzo fajna inicjatywa,naprawde powinno byc takich wiecej promujacych nasz
      kraj bo naprawde jest co promowac wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka