betess 24.06.03, 17:58 Czy są emamy, które lubią wakacje z dziećmi nad jeziorem? Jest to miejsce na Mazurach, 12 km od Mrągowa. Oto jest strona na której znajdują się podstawowe informacje. aramin.one.pl/~marek/index.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betess Re: nad jeziorem 24.06.03, 18:58 oczywiście można o coś popytać tutaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Re: nad jeziorem 24.06.03, 20:58 mam pytanie czy byłaś może już tam? chodzi mi o mozliwość popływania z dzieciakami w jeziorze.Napisz proszę do mnie na priv dagmara@mayday.mlociny.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
betess Re: nad jeziorem 24.06.03, 22:14 napisałam do Ciebie, ale został odrzucony Twój adres - może masz inny? jeśli się nie uda, to odpiszę na forum Odpowiedz Link Zgłoś
betess Re: nad jeziorem 25.06.03, 02:20 Daga, wysłałam Ci wiadomość na skrzynkę gazety. czyli na adres: daga30@NOSPAM.gazeta.pl czy doszła wiadomość? bo na podany email nie działa ( umiesz sprawdzić pocztę? (po zalogowaniu trzeba jeszcze raz zalogować się) Odpowiedz Link Zgłoś
betess Re: nad jeziorem 25.06.03, 02:26 Przepraszam za zamieszanie, ale można pisać do mnie na adres: betess@gazeta.pl w ten sposób dochodzą emaile sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: nad jeziorem 25.06.03, 10:42 Chciałam tam jechać w tym roku (nie do domku tylko wybając pokój), i w końcu wybrałam miejsce też koło Mikołajek (jakieś 5 km) w Zełwągach. Jakoś przekonała nie tamtejsza oferta i to, że Zełwągi są chyba trochę większą miejscowością niż Stary Gieląd. Są to nasze pierwsze wakacje z dzieckiem na Mazurach (dzicko 1,5 roku) - jestem strasznie ciekawa tych wakacji (będziemy tam 10 dni). Odpowiedz Link Zgłoś
betess Re: nad jeziorem 25.06.03, 12:21 Zyczę Ci udanych wakacji. Wolę morze zdecydowanie, ale zachęciła mnie cena i odludzie.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: nad jeziorem 25.06.03, 13:02 Ja też wolę morze, dlatego po mazurach jedziemy jeszcze nad morze na 8 dni mam nadzieję, że zdążę się nim nacieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś