janka27 15.07.03, 12:08 W tym roku wybieram sie na wakacje do Hajduszoboszlo, czy ktoś z was moze już tam spędził swój urlop i może mi polecić jakąś kwaterę, szukam w internecie i są tam same drooogie hotele i pensjonaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mama_ani Re: Wakacje w Hajduszoboszlo 16.07.03, 11:45 hej byłam w Hajduszoboszlo dwa lata temu i w tamtym roku. ani raz nie rezerwowałam noclegów wcześniej, jechalam poprostu i na miejscu szukałam. nie ma problemów ze znalezieniem kwatery, wszystko zalezy od wymagań i zasobności porfela. na ulicy węgrzy sami stoja i namawiają, jest w czym wybierać, można też jeździć od domu do domu pytać. osobiscie ODRADZAM hotele, bo jest tam nawet 10!!!!x drożej niz na prywatnej kwaterze. poszukam w domu, może mam nr faxu facet u którego byłam rok temu, jak znajdę juto Ci podam pozdrów ode mnie to piekne miejsce pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
robszym Re: Wakacje w Hajduszoboszlo 16.07.03, 11:47 Mam namiary do H. Kwatera prywatna, czysta z dostępem do kuchni, łazienka na korytarzu, dla chyba 3 pokoi, blisko centrum i basenów, cena 3 lata temu była bardzo przyzwoita. Jeśli jesteś zainteresowana, służę telefonem, jeśli chcesz więcej info, to pisz. ania Odpowiedz Link Zgłoś
janka27 Re: Wakacje w Hajduszoboszlo 17.07.03, 10:03 Cześć dziewczyny! Dzięki za odpowiedź, jeśli możecie mi podać jakieś dane na te kwatery co byłyście, proszę o szybką odpowiedź bo wyjeżdżam juz w sobotę. Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
km14 Re: Wakacje w Hajduszoboszlo 17.07.03, 11:32 Namiar sprzed 4 lat; porządny domek, kilka pokoi, przyzwoita, duża kuchnia, dwie łazienki: właścicielka: Anita Hangyasi, tel: 0036-52-363-058, mówi po niemiecku, wtedy uczyła się polskiego Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Wakacje w Hajduszoboszlo 25.07.03, 19:31 Przepraszam, ale coś mi świta ... Czy to Węgry i miejscowość nad Balatonem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agasz3 Re: Wakacje w Hajduszoboszlo 25.07.03, 22:43 Węgry ale nie nad Balatonem-tylko termalne Baseny-znam jedynie z słyszenia i jeżeli potwierdzicie, że warto ybiore się w przyszłym roku Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś