3xmama 13.11.07, 20:52 Wpadł mi w ręce świetny katalog firmy Eurocamp. Czy może ktoś z was korzystał w ich propozycji wakacyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamka1 Re: Eurocamp - zna ktoś? 14.11.07, 09:20 Jasne, juz mam nawet zarezerwowaną Hiszpanię na przyszły rok)) Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama do kamka1 14.11.07, 11:18 A mogłabyś mi podac szczegóły? Zastanawiamy sie nad wyjazdem do Włoch, z dwulatkiem, dziesięciolatkiem i trzynastolatkiem. Jak jest z Hiszpanią? Nie boisz się tak dalekiej trasy samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
kamka1 Re: do kamka1 14.11.07, 11:36 Lecimy samolotem w maju, ale wczesniej bylismy autem we Francji i we Włoszech. Teraz lecimy, bo taniej wychodzi niż autem. Wybieramy się w 4 osoby (my i 2 dzieci- 7 i 3lata- w maju. Jedziemy do mobilhome'u, wczesniej bylismy w namiotach. Wszystko jest super zorganizowane, do dyspozycji sa też gry i zabawki ( np kredki, kolorowanki, deski do pływania itd). Mobilhomy i namioty swietnie wyposażone, jeśli coś się zniszczy wczesniej- uzupełniają. Decydujcie się szybko, z tego co wiem na niektórych kempingach, w niektórych miejscach nie ma już miejsc. My we Włoszech bylismy w Toskanii i nad Gardą. A propos samochodu- po raz pierwszy lecimy, wczesniej zawsze autem- z młodszymi dziećmi. Skąd jesteś? Moja znajoma jechała z Berlina specjalnym pociągiem ( z własnym samochodem ) właśnie do Włoch. Drożej, ale wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_koo Re: do kamka1 14.11.07, 12:19 mam jedno pytanie, lecicie samolotem, ale jak później dostaniecie się do kempingu. Od dwóch lat zastanawiamy się nad Eurocampem, ale jazda samochodem odpada,a taki dojazd byłby idelany. Odpowiedz Link Zgłoś
kamka1 Re: do kamka1 14.11.07, 13:26 Wynajmujemy auto- na lotnisku. Koszt- 160 euro na 10 dni + paliwo, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama Re: do kamka1 14.11.07, 14:53 Byliśmy we Włoszech kilka kilka lat temu własnie z Eurocampem. To był weekend majowy. Czułam niedosyt po tak krótkim pobycie i dlatego zamierzam powtórzyć taki wyjazd, ale na 2 tygodnie. Wcześniej byłam z dwójką dzieci, młodsze z nich miało 3 lata. Było rzeczywiście tak, jak piszesz. Zapytałam o Eurocamp, żeby się upewnić, że nic się nie zmieniło. Pojechalismy samochodem i było naprawdę nieźle. Owszem podróż może i męcząca dla kierowcy, ale warto.... Alpy sa cudowne. Bardzo dziękuję za rozwianie moich wątpliwości) Odpowiedz Link Zgłoś
joan.1 Re: do kamka1 23.07.08, 21:36 cześć My z mężem planujemy też wyjazd na eurocamp do Hiszpani z dziecmi oczywiście. I tez lecimy .Na jaki kemping Wy jedziecie? I gdzie i jak dokładnie mozna wynając samochód?I jeszcze jedno kwestia jedzenia, jak cenowo to wygląda , gdzie mozna sie tam stołować?Bo wiadomo do samolotu jedzenia sie nie zabierze(samochodem taka mozliwość byłaby). No i słyszałam , że trzeba zabrać prześcieradła i poszewki , a to też troche miejsca wagowo zajmie w bagażu. dzieki za wszelkie rady i uwagi pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
romano125 Re: do kamka1 29.12.07, 18:16 Witam Mogłabyś podać w jaki sposób można załatwić transport samochodu z Berlina do Włoch? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Autozug 03.01.08, 00:23 www.dbautozug.de/site/dbautozug/en/start.html Droga impreza Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
baja-domicia Re: Autozug 19.01.08, 00:44 Wcale nie droga zależy tylko kiedy się jedzie np.we wrześniu 10 dniowy pobyt na campingu w mobile home eurocamp dla dwóch osób wyniósl nas 800,-PLN dagbe napisała: > www.dbautozug.de/site/dbautozug/en/start.html > Droga impreza > > Pozdrawiam, > Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Piszac "droga impreza" mialam na mysli Autozug. 27.01.08, 15:19 Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
baja-domicia Re: Eurocamp - zna ktoś? 19.01.08, 00:51 polecam naprawdę świetne warunki, w super miejscach, szczególnie dla tych którzy luią luz i campingowe życie. Rewelacja dla osób z malymi dziećmi i trochę tarszymi ale również tymi prawie dorosłymi. Tylko niełatwo znaleć miejsce. Na rok bieżący (wrzesień) rezerwowaliśmy w marcu ubiegłego roku. Ale naprawdę polecam. 3xmama napisała: > Wpadł mi w ręce świetny katalog firmy Eurocamp. Czy może ktoś z was > korzystał w ich propozycji wakacyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
sat.1 Re: Eurocamp - zna ktoś? 26.05.08, 10:23 WITAM dla wszystkich jadących po raz pierwszy z Eurocampem, lub chcących wyjechać. Starzy wyjadacze kempingowi na pewno są przygotowani na różne niespodzianki, ja jednakże byłem bardzo niemile zaskoczony mobile-homem, który otrzymałem od firmy na swój 14 dniowy pobyt. Wiem wiem powiecie, że w katalogu jest napisane, że prezentowane zdjęcia mogą się różnić od tego co zastanę. Lecz nie spodziewałem się, aż takiej różnicy. Mój mobile nie miał nic wspólnego z tym prezentowanym w katalogu pod nazwą ekstra. Nie dość, że wyglądał raczej jak stara wersja podstawowej, to jeszcze rzeczywiście był stary, zapuszczony, zagrzybiały i w dodatku przeciekał w czasie deszczu. Protesty nic nie pomogły bo przecież suszarka i mikrofala była, a że pozostała część opisu się nie zgadzała to szczegół. Szczegóły i zdjęcia 2832088. Sam camping Union Lido przepiękny i serdecznie polecam wyjazd tam z inną firmą. Odpowiedz Link Zgłoś