Dodaj do ulubionych

Dębki- kwatera dla rodziców z dwulatką

04.01.08, 16:17
wiem,że temat był poruszany ale w lecie zeszłego roku, po ostatnich wakacjach
może doszło nieco nowych spostrzeżeń. Może polecicie nam jakąś konkretną
kwaterę:nasze wymagania sa chyba jak więszości rodziców z małym dzieckim: z
dala od "centrum", teren ogrodzony, plac zabaw, blisko do plaży (ale nie do
najbardziej uczęszczanego przejściawink czysto, i chyba to by było na tyle...
Wiem,że w necie są oferty, ale na pierwszy rzut oka wszystkie sa ok dlatego
zależy mi na opinii klientów.
Poza tym które ulice sa fajne, które rejony Dębek.
Co roku jeżdziliśmy do Jastarni i ją znamy jak własna kieszeń i tam wiem w
których rejonach jest najfajniej, ale Dębek w ogóle nie znamy.

Dzięki za pomocwink
Obserwuj wątek
    • kasia_zam Re: Dębki- kwatera dla rodziców z dwulatką 05.01.08, 08:38
      Witaj ja w zeszłym roku byłam w Dębkach z trzylatkiem miejscowośc
      piękna wększa jej część położona w lesie.Wynajmowaliśmy pokoje u
      pani Urszuli Detlaf na ul.Łąkowej4 bardzo polecam czysto,plac zabaw
      dla dzieci,teren ogrodzony.Kwatera położona jest w tej bardziej
      urokliwej części Dębek. Do morza jakieś 250m.Jeśli chcesz wecej
      informacji to wjdż na stronę Dębek kwatera nazywa się Gościniec pod
      dębem.Ja z kolei w tym roku szukam czegoś w Jastarni i mam takie
      same wymagania co ty odnośnie kwater.Proszę poleć coś godnego
      uwagi,które rejony Jastarni są godne polecenia , jaka jest
      plaża ,jakie zejściie na plażę.Jeśli masz jakieś pytania odnośnie
      Dębek to chętnie odpowiem.Pozdrawiam.
      • klara_0204 Jastarnia 05.01.08, 09:20
        W Jastarni gorąco polecam kwatery w firmir El-tur. Właściciele kochają dzieci, urządzili dla nich plac zabaw (nie jest imponujący ale fajny), poza tym jest tam mnóstwo klocków, książeczek itp. Jeśli chcesz kontakt, napisz na maila.
        Byłam tam z 3-latką 6 tyg. i było super. Nie ma jednak wyżywienia, jest za to dostępu do bardzo czystej i dobrze wyposażonej kuchni (lub masz ją w pokoju jeśli wynajmiesz apartament). Willa nazywa się Promyk (www.turystyka.org.pl/willapromyk).
    • milaczki Re: Dębki- kwatera dla rodziców z dwulatką 05.01.08, 18:03
      w ostatnie wakacje byłam w Dębkach z 2 letnim dzieckiem w pensjonacie u barbary
      białk. Fajne, czyste pokoje, wyjście na taras, do dyspozycji ogólnodostępna
      kuchnia. Mozna dogadać się z właścicielką co do pralki. Ceny też przystępne my
      za 3 osoby płaciliśmy 90 zł za dobę, mają tez łóżeczka. Ogólnie Dębki to mała
      miejscowość, jest tam jedna ulica - deptak po której poruszają się też
      (niestety) samochody więc dziecko cały czas musi być trzymane za rękę. Poza tym
      w Dębkach jest bardzo dużo ludzi z dziećmi nie ma zbyt dużego gwaru, ale nastaw
      się na bardzo wysokie ceny w sklepach, brak bankomatów, poczty itp. Ogólnie
      polecam. Słyszałam jeszcze, że bardzo fajne miejsce na wypoczynek z dzieckiem to
      brzozowy dworek w Dębkach ale musisz rezerwować już teraz, ja dzwoniłam w
      kwietniu i nie było już miejsc i jeszcze willa bursztyn jest tam stołówka ale
      trochę drogo. Gdybyś chciała dowiedzieć się więcej pisz na maila. Ja wybieram
      się do Jastarni napisz więcej o miejscu, które polecasz.
      • oligo Re: Dębki- kwatera dla rodziców z dwulatką 30.01.14, 19:17
        Witam
        Byłam w lipcu w Willi Bursztyn i powiem szczerze, żedrogo nie było i bardzo nam się podobało. Pokoje ładne, nowe mebelki, pachnąca pościel i sprzątanie pokoi na życzenie przez sympatyczną panią Celinę. Moja córcia była przeszczęśliwa, bo były zajęcia plastyczne, bale na świezym powietrzu z konkursami no i ten super plac zabaw !!! Pan Mirek robił dla wszystkich wczasowiczów Willi Bursztyn kiełbaski na grillu w prezencie od właścicieli. Pozdrawiam właścicieli i dziękuję za miły pobyt, do zobaczenia za rok ! Polecam !!!
        • bastama Re: Dębki- kwatera dla rodziców z dwulatką 11.03.14, 08:54
          Znów ten sam wpis na kolejnym forum.... jak to fajnie jest w Bursztynie , na innych formach opinie są wręcz odwrotne.
    • mozynka odnośnie Jastarni 06.01.08, 10:40
      jeśli chodzi o Jastarnię (uwielbiam ją- sentyment!!!), co roku jeździłam tam bez
      dzieci, w zeszłym roku pierwszy raz pojechałam z córką (1.5 roku); pogodę
      trafilismy wyśmienitą więc i wspomnienia wspaniałe. Ja polecam kwatery przy
      ulicach Sztormowej, Jeżynowej (są to przeważnie nowe domy) a takze Ogrodowej.
      Do wypoczynku dla mnie najlepsza jest właśnie ta strona (od wjazdu do Jastarni
      ).My w zeszłym roku byliśmy www.willaewa.maxmedia.pl w tym domu. Byliśmy bardzo
      zadowoleni. Przede wszystkim z umiejscowienia: wystarczyło przejść przez ulicę i
      już była leśnia droga do plaży (i to takiej mniej uczęszczanej bo z dala od
      głównych wejść), my jeszcze szliśmy dalej w lewo do innego przrzejścia (ok 3
      min) i było jeszcze bardziej pusto. Blisko sklep (market). Odnośnie samej
      kwatery: ok! do niczego nie można się przyczepić. Miliśmy pokój na parterze
      (duży plus, Aga mogła sama latać na trawkę, nie trzeba było bać się o schody!.
      Szeroki korytarz na więc na zewn trzymaliśmy wózek. Pokój nie największy, ale
      przy ładnej pogodzie nie miało to znaczenia. Na zew piękny oigródek, trawnik,
      huśtawka dla dzieci, dla dorosłych tka ogrodaowa,ławy i stół na zewnątrz. jeśli
      chcecie jakiś dalszych szczegółów piszcie na priv.
      Zawsze planujemy zwiedzić jakąś inna miejscowość nadmorską a i tak potem
      ....kończymy w Jastarni. W tym roku przymierzamy się do Dębek, ale ....czas pokaże!
      Sorry za literówki (Aga siedzi mi na kolanach i "pomagawink
      • kasia_zam Re: odnośnie Jastarni 09.01.08, 06:55
        dziękuję bardzo za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka