nynkacz 02.03.08, 19:23 Chcemy w tym roku pojechać z synkiem na wakacje gdzieś w w Karkonosze (mogą być czeskie); może ktoś poleci nam miejsce, w którym ruchliwy pięciolatek nie będzie się nudził ale też i nie zamęczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_zet Re: wakacje z pięciolatkiem 02.03.08, 19:48 Po polskiej stronie nie mam dużych doświadczeń. Jeśli chodzi o czeską, to mogę śmiało polecić: www.upotoka.cz/ Jest to ranczo na skraju lasu w Górach Izerskich. Można skorzystać z nauki jazdy konnej. Na miejscu jest mały plac zabaw dla dzieci. Niedaleko jest do basenu w Jabłońcu nad Nysą i do aquaparku w Libercu. Odpowiedz Link Zgłoś
anetalff1 Re: wakacje z pięciolatkiem 02.03.08, 19:50 Witam!Też mam synka w tym wieku,a że mieszkamy we Wroclawiu,więc często w ramach jedniodniowych wypadów jeżdzimy do Szklarskiej i Karpacza.Zwiedzamy okolice po polskiej,jak i czeskiej stronie.jest mnóstwo atrakcji i 5-latek na pewno nie będzie się nudził.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś