jar_raz 07.03.08, 14:39 mam pytanko czy może ktoś w okresie od 27 sierpnia do 10 września wybiera się do TABY - hotel - RADISSON SAS RESORT z dziećmi ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnika15 Re: wakacje- Taba Egipt 07.03.08, 21:56 Ja co prawda nie lecę, ale zazdroszczę Dobry wybór. Byłam w Tabie, ale w innym hotelu. Gdybym miała lecieć jeszcze raz wybrałabym właśnie Radissona. Lecę z rocznym dzieckiem za 3 tyg. do Hurghady. Niestety z Gdańska nie ma lotów do Taby a transfer długi i męczacy. Może następnym razem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jar_raz Re: wakacje- Taba Egipt 10.03.08, 14:10 długo wybierałem miejsce w zeszłym roku byłem w Sharm El Sheikh rafa rewelacja . W tym Taba jedziemy z 8 letnim dzieckiem w zeszłym roku w hotelu nie było polskich dzieci w jego wieku więc sprawdzam czy może w tym roku będzie miał kompanów do zabawy! pozdrawiam i przyjemności w pięknym Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: wakacje- Taba Egipt 11.03.08, 10:26 Ja byłam w listopadzie i do Taby jechało tylko kilka osób... Polecam wycieczkę (na własną rękę)na wyspę Faraona. Za parę dolarów można fajnie spędzić dzień. Kierowca hotelowy może zawieźć pod hotel spod którego odpływa prom (płynie się może kwadrans albo i mniej). Na wyspie są ruiny, można poplażować, widoki bajeczne, nie wspomnę już o rafie... www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed3b07a9d740677e.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś