anna-76 10.01.09, 15:18 szukam hotelu w którym dziecko nie jest traktowane jak intruz i w którym są dla dzieci atrakcje , polećcie coś ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: Hotel i dziecko 10.01.09, 19:07 Napisz gdzie szukasz ,w kraju czy za granicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Hotel i dziecko 11.01.09, 10:20 Nie wiem w jakim wieku dziecko, ale z czystym sumieniem polecam oba hotele Erisowej (Krynica Gorska i Mazury). Maja pokoj zabaw dla dzieci z "hotelowa ciocia", basen z brodzikiem, we Wzgorzach kucyki, specjalne menu itp. Widywalam tam nawet praktycznie noworodki a moja niespelna 7-latka uwielbia tam jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Hotel i dziecko 11.01.09, 10:24 Aha, kazde dziecko na dzien dobry dostaje Misia Erisia- przutulanke, z ktorym potem nie rozstaja sie praktycznie caly pobyt. Dla maluchow oczywiscie krzeselka do karmienia, przewijaki, lozeczka itp. Nawet szlafroki maja w dzieciecych rozmiarach Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Hotel i dziecko 11.01.09, 11:50 No tak, ale to wzystko wyjątkowo dużo tam kosztuje. Polecam fajne miejsce na Pojezierzu Drawskim, gdzie moje dzieci bardzo lubią jeżdzić: www.nadsrebrnym.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maszakra Re: Hotel i dziecko 11.01.09, 16:03 Ja niedawno znalazłem coś takiego: www.dzieckowhotelu.pl może coś ci przypadnie do gustu? Odpowiedz Link Zgłoś